Hvorfor har vi ikke mer av dette her hjemme?

Noe som går igjen på flyplasser og byer i omtrent alle andre steder enn Norge er at utvalget av sunnere mat er mye større (København flyplass for eksempel er helt fantastisk). I Norge er det enten bakst, junkfood eller så sunt at det skremmer vekk folk. Jeg liker ikke grønnkål. Jeg liker heller ikke bakst (eller jo, men jeg spiser det ikke for jeg blir så oppblåst). Junkfood er det jeg som oftest tyr til når jeg er på “tur”, men hadde jeg oftere funnet mat som på bildet under så hadde jeg såklart heller valgt det.

Jeg angrer på at jeg ikke tok flere bilder av andre ferdigretter fra dette stedet, som fantes på omtrent hvert hjørne, for det var så mye forskjellig og godt og smakfullt å velge i at det lett utkonkurrerte en saftig burger for min del. Dette er kylling soaket i pesto med salat, mozarella, sautert paprika, tomater og pinjekjerner. Og såklart en dressing. Jeg spiser gjerne sunt jeg, men det må smake, ikke bare være kalorilavt kaninfôr. Jeg vil ikke spise sunt og samtidig syns synd på meg selv fordi jeg egentlig ikke liker det jeg spiser.

Ja til mer pesto! Krydder! Grønnsaker! Kaffe! Vi fortjener å spise både sunt OG godt!

img_1861.jpg
Posted in Mat

8 Comments

 1. Ja! Pret har såååå god mat Var akkurat i London selv og er helt forelska i maten fra Pret

 2. Enig! Pret a manger er gull!

 3. Dra til Fresko på Aker brygge! Der har de sunn, smakfull on-the-go-mat:)

 4. Maren Nilsen

  Vi spiste frokost/lunsj på Pret under hele turen vår til NY i sommer. Det beste med det hele var at alt som ikke ble spist opp/solgt den dagen ble gitt bort til hjemløse – enda mer fantastisk!
  Bedriften jeg jobber i har noe som heter “Gode gjerninger” hvor alle ansatte får en arbeidsdag i året de er utplassert for å aktivisere eldre på gamlehjem eller som jeg var på Varmestua i byen jeg bor. Fantastisk tiltak, men det som ble servert var mat som hadde gått ut på dato, fryst ned og tint opp. Tenk om byenes spisesteder, bensinstasjoner, butikker og andre som driver med ferskvare hadde gjort som Pret i NY. Gitt den ferske maten som ikke ble solgt samme dag som den ble tilberedt til for eksempel Varmestua eller andre liknende steder.
  HEIA PRET!

 5. Therese

  Pret er helt fantastisk, det er de grønne juicene også! Hamstrer Pret med meg hjem når jeg er i London! Skulle ønske Pret var på Gardermoen også!

 6. Tips: du bor like ved Le Rustique som har kjempefresh og deilig kyllingsalat med hummus og mye annet med masse smak. Det er mitt faste sunn-take away-sted i området, i alle fall.

 7. Fortsettelse: Cafe Rustique, mente jeg. Majorstuveien 33.

 8. Ja altså, Pret MÅ komme til Norge! De har så mye digg! Juice av sitron og ingefær er for meg et must når jeg er innom❤️ ❤️❤️

Comments are closed.