Marvel Universe Live show!

MarvelUniverseLive-headerimg_2024.jpg

Theodor hadde med seg kompisen sin William til London og høydepunktet var Marvel Universe Live show som ble en opplevelse de kommer til å huske lenge! Showet begynte faktisk allerede ved inngangen, med alle kostymene til publikum på vei inn, det var superhelter overalt i alle størrelser, da angret jeg skikkelig på at ikke jeg hadde tenkt på det selv, jeg som er supermom..

img_2030.jpgimg_2050.jpgAvengers-Assemble-Image-courtesy-of-Field-Entertainment

I Marvel Universe Live møtes alle superheltene i et enormt show med stunts, lyseffekter, eksplosjoner, lyn og røyk og alt man kan be om. Jeg ble til og med litt hot på Spiderman jeg da, han var akkurat som på film og suste over hodene våre som ingenting. Og Iron Man hadde samme samme humor som på film, og alle karakterene har samme stemmene som vi kjenner, det var gøy!

Et lite bildedryss (bilder jeg fant på nett, mobilbilder er ikke så tydelige)

spidermanJPGevt_358359__marvel-6maxresdefaultkick-final_0_1

Etter showet spiste vi og snakket om hva de syns om showet. Ørjan syns det var litt mye som foregikk på scenen men jeg elsket balansen mellom masse som skjer samtidig, eksplosjoner og helt rå timing, med de rolige punktene som forklarte historien og bevarte dynamikken. Selv guttene som ikke snakker SÅ bra Engelsk fikk med seg handlingen. Jeg er tydeligvis litt mer inni Marvel Universe enn Ørjan haha! -Og etterpå når vi var på vei hjemmed t-banen så kom William og tok meg i hånden og sa; “Du Marna, vet du hvilket terningkast jeg vil gi showet? -Terningkast seks”.

Haha så skjønt, han følte virkelig behovet for å informere meg om det og jeg var helt enig, det var veldig kult for alle oss som digger superhelter. Og med det kan jeg jo tipse om at showet kommer til Oslo Spectrum 7-9 oktober!

img_2024.jpgimg_2038.jpg

Vi spottet flere Supermoms! Men det er viktig å huske på at selv Supermoms må power charges.

1 Comment

  1. Dette ser skikkelig gøy ut både for voksen og barn…. Ser absolutt ut som noe min sønn ville likt… Men får virkelig barna fri fra skolen for å være med på dette, det hadde Aaaldri blitt godtatt på vår skole.

Comments are closed.