Gressenketips

Herregud så travelt det er å være gressenke. Tiden er knapp og det minste feiltråkk kan få hele kabalen til å rase sammen. Marginene er ørsmå noen ganger på hva vi har tid til, men jeg har fått ganske greie rutiner og det er utrolig hvor mye som går bare man har rette forhandlingskortet, bestikkelsen, belønningssystemet.. Nemlig is.

Det blir mye is.. Jeg burde vel ha laget hjemmelaget som enhver Supermamma ville ha gjort? Vanligvis ja, men denne Supermammaen har ikke tid til å kutte, skrelle, mixe og vaske blenderen for å lage hjemmelaget is. Så hva gjør jeg da? -Jo jeg kjøper ferdig smoothie! Den heller jeg rett i isformene og vips så er fryseren full av nye bestikkelser!

Ingen oppvask. Det tar 25 sekunder. Ungene elsker det. Mammapoeng. Hurra!

3 Comments

  1. 100 mamma-poenger der. Jeg skjønner ikke hvordan enkelte (deriblant mamma) orket og være gressenke så lenge. Joda, mamma hadde en svigermor på loftet, som tok i mot oss etter skolen og sørget for at i alle fall rommet mitt var striglet til en hver tid. Men… jeg har mer en nok med og være mamma til to gutter sammen med pappaen.

  2. Det setter ting litt i perspektiv, ja. Min beste venninne er alenemor, student OG jobber. Gud vet hvordan hun får det tid, men jeg har i alle fall forstått at så lenge jeg kjenner henne, kan jeg aldri klage på dårlig tid!

  3. Ønskemamma

    Smart tips Komikerfrue. Skriver meg bak øret til sommeren er tilbake. Håper ikke det er veldig lenge til….

Comments are closed.