Jeg som var redd det ikke kom noen..

img_2295.jpg

Jeg var så utrolig spent før garasjesalget i går, jeg har ikke hatt salg alene før og turte ikke forvente en folkestrøm og tomme stativer, men jammen stod det en solid kø med mennesker utenfor når vi åpnet og mye ble solgt, hurra! Kristine  & co kom fra Gjøvik for å hjelpe til og hadde bilen full av pynt fra hageselskapet der i sommer så den grå bakgården vår ble nesten litt koselig. (Jeg har såklart ikke fått til å ta skikkelige bilder, det gikk fort i svingene!)

Jeg solgte faktisk noen godbiter som var igjen i går kveld på Tise! (Gjenbruksappen til Jenny Skavland. Jeg heter Marna der) (Det er et rart navn, jeg har problemer med å uttale det selv i hodet mitt; “Teis”, “Tiss”, “Teese”, “Teys”..)

Klærne henger fremdeles på stativ og det kommer flere venninner denne uka for å se. Det som ikke ble solgt av barneutstyr legger jeg ut på finn.no i dag så jeg håper at alt er borte innen helgen!

-Jeg prøvde å overbevise flere på salget om at de burde kjøpe denne dreamdressen som jeg kjøpte på eBay, etter en hel flaske rødvin, en mørk vinternatt for tre år siden da jeg så inderlig ønsket å bli den hotteste bruden EVER. Altså, Halloween i coming! Grip sjansen! Rosettene er solid festet med limpistol så denne rakkaren vil tåle både en fest, eller en hel dragquenforestillng-turnè om snøringen i ryggen blir byttet ut med borrelås. Jeg betalte 1800,- for den med frakt fra Kina, supereksotisk! Gi bud!

1 Comment

  1. Anne Lise

    Eg byr 500kr

Comments are closed.