Og der lå jeg, alene i en seng på IKEA

Jeg skulle et lite ærend og kjørte forbi IKEA. Der har jeg aldri vært alene før, tenkte jeg, og før jeg visste ordet av det så lå jeg i en seng i sengeavdelingen og lo for meg selv mens jeg tøysa med snapchat og et par kunder skvatt litt når de så at det lå et levende menneske i en utstillingsseng.

Jeg skulle egentlig ikke ha noe, jeg var egentlig bare sulten og måtte veldig på do men samtidig så var det litt godt også å bare gjøre noe for meg selv og ikke ha en agenda. Livet er travelt nok som det er, nå tok jeg rett og slett en times timeout.

Jeg kjøpte noen orkideer i plast, de skal jeg ha på den avblomstrede orkideen min mens den tenker på om den skal gidde å blomstre igjen. Jeg har ihvertfall sett det bli gjort før, skader ikke å prøve? #voksenpoeng

img_2418.jpg

Smart ikke sant?

img_2406.jpgimg_2420.jpg

Ja, og så kjøpte jeg noe tulleleker til guttene, de elsker overraskelser. Jeg kjøpte også maling og pensler, de skal få male den store esken (hytta) som den nye blå stolen kom i!

Nå har stua plutselig blitt veldig fargerik, men vi liker det og det er gøy å leke litt med stiler nå før vi kjøper hus og liksom skal gjøre alt “skikkelig” (æsj). Den puffen hadde jeg egentlig tenkt å selge på garasjesalget men den fant seg litt mer til rette når den FINE blå stolen kom, så den får bli litt til. Jeg så stolen på Ellos showrom i Danmark og jeg smeltet fullstendig. -Nå sloss alle om å sitte i den.

Sofabordet er nå kisten, den har en glassplate men den tør vi ikke ta opp for Dexter hopper sånn i sofaen. Den får duge sånn en stund men jeg lurer på å male kisten hvit..? Ikke?

img_2403.jpg
(salgslinker) Morsom fluffy pute her/ blå pute IKEA/ gul pute IKEA/ Blå stol HER/ Puff (ikke i salg lenger)/ Teppe HER

10 Comments

 1. Hva om dere fikk skjært til en plate i plexiglass til å ha oppå kisten så lenge? Den knuser i alle fall ikke 😉
  Ha en fin dag!

  Klem

 2. Ikke mal den hvit:-) Varme farger er finere til blått..

 3. Veldig smart orkidétips! Jeg sier ikke mal kisten, den tilfører mer varme som den er.

 4. Go kveld ikke mal kisten, fin som den er og fin brunfarge på den! En annen ting, hvilken eyebrowpencil bruker du/er din favoritt? Vet du har nevnt før den billion dollar blyanten, har prøvd den jeg og men vet liksom ikke, den andre jeg kjøpte var så rar, tykk også myk at den bare knakk/datt av stykker på den. Så ikke heelt fornøyd, nå må jeg ha ny, men vet ikke hva jeg skal kjøpe…

 5. Wenche

  Ikke mal kisten, folk må snart roe seg litt ned med denne hvitmalingstrangen sin;)

  1. komikerfrue

   Allright, jeg hører dere 🙂

 6. Vibecke

  Hei
  Leser bloggen din hver dag, den inspirerer og sprer glede!
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt strikkejakka du har på deg, nydelig farge!

  1. komikerfrue

   Tuuusen takk! Jakken er fra Rich & Royal, jeg også er litt obsessed på den fargen om dagen og jakken går til alt mulig 🙂

 7. Mariafinn

  Tips for orkide: Klipp av de gamle stilkene, da suger ikke de næring som trengs til at nye blomster skal komme 🙂
  Jeg har hatt mine orkideer i flere år, og de blomstrer gang på gang.

  Hilsen blomsterFInn

  1. komikerfrue

   Helt av? Trodde en bit skulle stå igjen..

Comments are closed.