Han har ingen peiling på hva som nettopp har skjedd

Kliss vått badgulv, leker og tannbørster overalt, og en gutt som ikke har peiling på at han er nyklipt. En overlykkelig mor. Dette er en seier. Dette hadde jeg aldri tross skulle gå. At tålmodigheten min skulle nå slike høyder, at guttungen, som sist han ble klippet skrek som en slakteklar gris og folk på gata vurderte å ringe barnevernet.

Jeg har utsatt hårklippen så lenge jeg kan, men nå var det på tide og jeg har øvd i dagesvis med å stryke han i nakken til tross for protester. Litt og litt har lokkene falt i takt med vannet som sprutet fra en entusiastisk fyr som lurte på når jeg kom til å stoppe han i den fortryllende galskapen. Men så var det moren som var mest gal, i sitt eget hode ihvertfall. Dette var ekstremsport på mammanivå.

Gleden fikk en ørliten demper da håret tørket, Ørjan sa det var fint men jeg kunne ha gjort det “hakket” bedre. Vi får klippe litt til i morgen.

4 Comments

 1. Offda vet så alt for godt hva du snakker om !!
  Har en som klipte seg med samtykke for 1 gang nå og han er 5!!!!
  Riktignok en umoden 5 åring men dog..
  Det er så pyton for barn, for mor , for frisør..
  Jeg jobba som frisørlærling og hadde noen svette opplevelser med dette ja. Når jeg ikke var sååå langt i utdannelsen enn att det måtte fokus til for å få det bra når ungen var så urolig var det ikke lett å gjør det fort desverre… Nå er jeg veldig nøye og da…
  Sist jeg klipte gutten min fikk han holde maskina sammen med meg , det va konge vettu. Men asså kremt når det kommer til det tekniske så ehh du sovna litt i timen tror jeg hihi . Men du er veldig flink Marna

 2. En annen amatørfrisør...

  Haha, må si gjenkjennelsesfaktoren var skyhøy her! Samme vannkaoset og ikke veldig ulikt resultat… Fikk virkelig et adrenalinkick å klippe en på under to år! Men hva skal man gjøre da!? 🙂

 3. Hei. Er du helt ferdig med å få barn? Eller vil dere ha fler? 🙂

 4. Haha, fantastisk!

Comments are closed.