Pókemon Go LURER deg! 

Dexter og jeg tok en løpetur i Frognerparken i dag tidlig før barnehagen, han skjønte ingenting da vi gikk forbi barnehagen, kjøpte bolle og suste mot parken. Dette burde vi jammen gjøre oftere, jeg kunne ha vann under vognen, mobil, nøkler, alt annet som ellers er styrete å løpe med. Det er bare det at jeg ikke fikser å løpe langt og lenge med vogn, for det er aaalt for tungt men det er perfekt i motbakker som intervaller. -Og så kan jeg fange en og annen pokemon mens jeg får tilbake pusten haha.

img_2602.jpg

Både Strava og Pokemon app var på når vi var ute, Strava er en treningsapp som registrerer ruten på GPS og tar tiden. Veldig kjekt. Pokemon står på for å klekke egg på antall kilometer såklart, men i dag fikk jeg bevist noe jeg har mistenkt lenge!

Jeg satte to egg til klekking da vi begynte å gå (2km og 5km egg) og satte samtidig på Strava. Begge appene bruker GPS og Pokemon har vært på så godt som hele tiden, det vil si kanskje 15 meter mindre, da jeg snappet at jeg løp. -Så, det burde bety at begge appene burde ha målt ca like langt?

2km egget klekket først da vi var ferdige med å løpe og da slo det meg at det burde vel ha klekket for lenge siden for vi hadde vel flyttet oss lenger enn det. Så jeg screenshottet begge appene samtidig, og hva ser jeg? Jo, de viser en hel kilometer i forskjell!

img_2634.jpg

Strava sier vi har bevegd oss 3,1 km mens Pokemon sier vi “bare” har gått 2,1 km.

Jeg har med andre ord blitt snytt med en hel kilometer av Pokemon! Det betyr at jeg også har fått èn ball mindre fra “Buddyen” min Pikachu enn jeg burde ha fått og hvem vet hvor mange kilometer jeg har blitt snytt for tidligere. All den gåingen, for ingenting!

Pokemon lyver! Det snyter oss for kilometer, baller og egg. Det er juks! Og jeg mener det, jeg er dritsur.

img_2604.jpg

11 Comments

 1. Susann

  Kjøp deg pokemon plus, den teller hver eneste skritt!

  1. komikerfrue

   Du kødder, fins det??

 2. Ikke for å gjøre deg enda mer skuffa, men buddyen din på Pokémon samler candy, ikke baller

  1. komikerfrue

   Jaja, tomato potato 🙂

 3. Karoline

  Husk at du må holde deg under en viss hastighet for å få registrert km også :-). Kanskje du rett og slett løp litt fort 😉

 4. Pokemon oppdaterer kun så og så ofte på kilometertelleren, og da teller den i luftlinje (dessverre), så med mindre du går rett fram vil du nok ikke få 100% uttelling for avstanden..

 5. Hareids-taus på østlandet

  Det va d ej visste!! dårlig gjort asso!

 6. Når du løper over en viss fart, så registrerer den ikke km. Ellers kunne kan kjørt rundt på e6 i 120km/t og klekket en million egg.

  1. komikerfrue

   lol, SÅ fort springer jeg ikke, tror det er ca 20km/t grensen ligger på

 7. “Fartsgrensa” på Pokemon Go er 10,5 mph, altså ca 16km/t

 8. falsknavn Mc falsknav

  Vel… det får deg til å gå lengere i det minste.

Comments are closed.