Derfor dropper jeg glasuren

Det som skulle være en eplekake i dag ble i stedet en sjokoladekake, siden ingen andre enn meg her hjemme liker eplekake noe særlig uansett. Jeg må ha noe bad karma over meg med kaker om dagen for denne kaka ble også noe feil med (jeg brukte oppskriften fra kakaopakken siden jeg ikke kadde kefir) men uansett, her er poenget;

-Inspirert av eplekaketrenden så droppet jeg glasuren (les: jeg gadd ikke lage glasur og så ble det bra til slutt likevel. Flaks vil noen kalle det) og serverte istedet rykende varm sjokoladekake med sjokoladeis til. Dritgodt.

Tenkte bare nevne det.

3 Comments

  1. Ser iallefall ut som 1 stk overlykkelig kid over sjokoladekake å is ja . Dere er nå så gooo er nå like forelska i både Dexter å ho mor tror jeg blitt hihi, det er så koselig å følge dere . Masse klemmer fra Nordmøre .

    1. komikerfrue

      😉

  2. Rebekka

    Ovnen er ødelagt dersom kaka stadig detter ned. Sånn skjer alltid her i hus God “ferie” i Sunnmøre 🙂

Comments are closed.