Små ting å sette pris på

Jeg besøkte Thune butikken på Aker Brygge i dag og mamma var med for å se, blomster fikk jeg også, hun er ganske stolt over å se jenta si pryde forsiden av katalogen, egen kolleksjon.. -Ikkje begynd å grin no då, sa jeg. Egentlig hadde jeg lyst til å grine selv, for alt jeg har opplevd de siste årene med blogg og sosiale medier er vanskelig å ta inn men når mamma er der så får jeg en mer virkelighetsfølelse til det. Ofte rekker jeg ikke å sette pris på ting engang før jeg er avgårde på neste stasjon og jeg må hele tiden jobbe med meg selv for å beholde føttene på jorda.

Because I love you kolleksjonen har blitt mye større enn jeg hadde våget å tro, og jeg er så rørt over at folk liker smykkene, deler bilder når de får de i gave og tagger meg så jeg kan se. Smykkene mine er min reminder på at selv når livet ser mørkt ut så er det lys i tunnellen. Den minner meg på hva jeg har å være glad i. Kjærlighet er mer enn en mann man har sett i alle retninger i snart 13 år og av og til ønsker dit peppern gror. Det er familien, den sjarmerende (les: masete) katta, venninner, Nugatti, solnedgang.

I dag har jeg tenkt mye og tatt vare på noen fine øyeblikk. Klemmen fra mamma. Følelsen av hånden til Dexter som holdt meg i hånden på vei hjem fra barnehagen. Theodor som kom hjem fra bursdag med en overraskelse til meg. Godteposen han hadde fått var nesten tom men han hadde spart på noen sjokoladebiter han ikke likte men visste at jeg ville spise. Det er omsorg det. Because I Love You <3

Ørepynt kolleksjonen kan forhåndsbestilles på Thunebutikkene men lanseres ikke før i november for de er i produksjon i Italia enda ♥︎ Men smykker og armbånd finnes i alle Thunebutikkene, også den på Gardermoen, og såklart på nett ♥︎

/Buksedressen er fra Hale Bob, den er lånt for anledningen/

6 Comments

 1. Vibecke

  Hei Marna.
  Smykkekolleksjonen din er kjempefin. Ønsket meg hjertesmykke i because i love you kolleksjonen og armbåndet med mange små blanke stener til bursdagen, og de fikk jeg:-) har brukt begge nesten hver dag siden!

 2. Kjerstin Stølen

  Lekre smykker med rene linjer. Tidløs design er alltid best. Lykke til!

 3. Andrea

  Så fint skrevet- og så sant! Ble litt rørt, jeg.

 4. Elisabeth

  Hei☺ Kan du fotelle litt om hvordan det går med huden din for tiden? Har du gått på ISO flere ganger? Jeg vurderer å ta en ny omgang med det nå.. men slet med håravfall og tørre slimhinner lenge etter sist kur..

  1. komikerfrue

   HUden min er veldig grei om dagen, jeg har bare tatt èn ISO kur, satser på at det holder så lenge jeg er flink å stelle huden, holde den ren og spise sunn mat (uæ)

 5. Kristin Standal Søvik

  Fikk tårer i øynene av dette inlegget, så koselig

Comments are closed.