Ull er best på utsiden

Nå går det rasende fort mot vinter! Jeg syns alle årstidene er så vanskelige i begynnelsen og jeg stiller meg selv spørsmål hver eneste morgen; -Hvor mye skal han ha på seg? Blir det varmere utover dagen? Er det meldt regn? Kvalifiserer dette som lag-på-lag? Har han ALT han trenger? (Han bryr seg jo ikke, så lenge han er tørr, mett og varm) -Etter en tid med prøving og feiling og så faller garderoben på plass, -akkurat i tide for ny sesong og da er det på`n igjen.

Jeg har handlet inn litt nye barneklær fra Smaaungene, i barnehagen nå bør det helst være stillongs i stedet for strømpebukse slik at det er lettere å bytte sokker på små våte føtter. Disse ullsettene har også bambusviskose på innsiden og er helt perfekte for Dexter sin hud som kan reagere litt på ull når han svetter og er varm. Hittil i år har det gått bra så da håper jeg han kan bruke disse varme plaggene masse, for de er så fine!

-Rabattkode finner du litt lenger ned-

img_3660.jpg

Arctic Zone er et veldedighets samarbeid mellom Joha og en designer fra Grønland, og for hvert solgte plagg blir et plagg donert til barn på Grønland som trenger det. Designet er derfor hentet fra Grønlands natur og dyreliv, og jeg elsker det!

img_3662.jpg
Settet fra Arctic Zone kommer i to mønster og har matchende pysjamas. Settet fins også i rosa.

Jeg fant også denne fantastiske dressen som Dexter hadde på i går og sov skikkelig godt og varmt i bilstolen med, uten å bli svett. Med lue og tøflene ser han ut som en liten isbjørn, så søt! Denne kommer han til å slite ut i vinter, den er også ganske stor i størrelsen og har lukkefunksjon (som vott og tøfle) på armer og bein.

♡Rabattkoden Komikerfrue20 gir 20% rabatt på alt fra Joha hos Smaaungene.no og er gyldig i tre dager ♡

Her fins det også flere bambusklær og ull/bambusviskose mix fra Småungene.

img_3645.jpgimg_3648.jpgimg_3773.jpg