Det var vel ikke det jeg mente..

Jeg forsøker så smått å få Theodor, som nå er åtte, til å begynne å gjøre litt mer hjemme. Han er supersnill men vant til at jeg ordner alt mulig så jeg må jo begynne i en ende og en av de er at han ikke skal slenge fra seg klærne sine på kvelden, for jeg er lei av å plukke opp og legge de i skittentøyskurven. Jeg er ingen tjener, men jeg har oppført meg som en, noe det nå er slutt på.

I går kveld satt jeg fint/velfortjent/endelig i stolen min etter en lang dag og da det kom til legging begynte han som vanlig å spre klesplagg rundt seg som fra en takvifte. Jeg tittet opp med brillene på nesa og sa at han måtte samle klærne og “du vet hva du skal gjøre med de skatten min”..

Han smilte varmt og forståelsesfullt, plukket opp klærne, la de på sofaen og sa; “Jeg legger de her jeg, mamma. -Så blir det litt lettere for ryggen din.”

8 Comments

 1. Hahaha, priceless

 2. Hahaha, han er nå skjønn, da!

 3. Ingrid Bragado

  Han vet hvordan Han skal “tackle” moren sin! Ikke helt bort reist Han derre der! her har du faatt kam til haaret ditt, Marna! Lykke til og med mange artige minner.

 4. Bettina

  Haha! Her hjemme begynte vi med tavle, hvor vi skrev opp noen oppgaver. Som feks at klær skal i skittentøyskurven. Satte en pris for hva hun fikk for hver dag hun klarte det (fra 2-5kr, hun er bare seks år, så slave lønn fungerer:p ) og lønning en dag i mnd:) har faktisk funket bedre enn forventet! Så hver kveld sitter vi å snakker om hun har klart oppgavene eller ikke, og rangerer mellom smil, sur eller “halvveis”.

 5. Han er nu skjønn. Det er nu et skritt videre mot skittentøyskurven

 6. Hei, ser du resultster av hudrolleren du bruker? Hvor lenge etter isotretinoin startet du?

 7. Renate

  Kjære fine, vakre og gode Marna. Jeg forstår at dette er fryktelig leit og vanskelig…Selv om jeg ikke kjenner deg, utover hva du deler, har jeg bare lyst til å gi deg en lang og god klem. Jeg krysser fingrene og håper på det beste for deg. Paskeschjeløvabien <3

 8. Solvig

  Uff, nå fikk jeg helt latterkrampe her! Unger er virkelig fantastiske små vesner som sier de merkeligste ting. Er det rart vi mødre får lyst til å kverke dem og kose dem i stykker samtidig?

  Marna, du har en fantastisk mann og fantastiske unger <3 jeg unner deg alt godt i livet og lykke til med valget ditt mp flere barn.

Comments are closed.