Bursdagsfesten!

IMG_0469

Det var så gøy å oppleve Dexter som skjønte at han hadde bursdag! Han har åpnet pakker selv og strålte hver gang vi sang bursdagssang, det var forresten også valg av nattasang den kvelden. Jeg sang hurra for deg til han i ihvertfall tjue minutter før han lot meg slippe unna haha.

Jeg gjorde det ganske enkelt denne gangen siden jeg har vært så mye alene hjemme, jeg skulle gjerne ha bakt en artig kake selv men i år bestilte jeg en av en baker. Og ikke nok med det! Jeg bestilte også en ferdig bursdagspakke og ballonger og alt ble levert på forhånd så jeg kunne faktisk bare slappe av med guttene på formiddagen istedet for å løpe meg halvt ihjel som jeg som regel gjør. Pølsene gikk jeg faktisk til butikken og kjøpte selv, tro det eller ei, og hadde det ikke vært for at jeg likevel var forbi butikken så hadde jeg faktisk bestilt også det på døra (potetgull hadde vi i garasjen..)

-Så da Ørjan kom hjem fra reise, akkurat i tide til selskapet, hadde Dexter fått sove formiddagsluren sin og jeg hadde utrolig nok nyvasket hår. Ikke verst!

IMG_0482IMG_0457IMG_0405

The camera eats first! Jeg tror Dexter skjønte at kaka var til han for han ble rasende når han ikke fikk lov til å røre den før jeg hadde tatt bilde. Kake! Kake! Ropte han. Det er “Kakemannen” som har bakt, han er kjempeflink.

IMG_0517IMG_0487

Gjett èn gang hvilken låt Dexter dro først på pianoet sitt? Jadda, det var “Hello” såklart.

IMG_0441

Fetteren til Dexter er svaksynt og har tegnet og skrevet navnet til Dexter med blindeskrift, det var så fint å få! Denne skal vi ta vare på. Blandt morsomme gaver som blinkesko, sparkesykkel og piano kom det også et par gaver som varmet mammahjertet; strikk og ull, Build a Bear med innebygd hjerteslag (puls) og fødselsattest, og sånn dansk designer ape som kan henge på barnerommet i mange år. Neste år blir det sikkert bare Spidermann og sånt, så jeg gleder meg over sånne små ting mens jeg kan 🙂

IMG_0447IMG_0513IMG_0390

Etter at Piñataen var myrdet var alle egentlig happy og trakk seg inn på “kjellerstuen”, som vi kaller soverommet vårt. Jada, vi skal på flere husvisninger denne uka.

IMG_0398
IMG_0460
Ballongkua fikk Dexter i gave fra Festligeting.no <3

3 Comments

  1. Gratuelere med dagen til Dexter!

  2. Masse gratulerer med dagen til Dexter!

  3. Christina

    Åhh, så kos! Ble veldig glad av dette innlegget. 😀 Gratulerer til Dexter!

Comments are closed.