Fingrene fra fatet innspilling!

IMG_0529

Før hanen rakk å skite i dag tidlig var Ørjan og jeg i studio i Nydalen og kokkelerte mot hverandre på Fingrene av fatet! Hva vi lagde og hvem som vant må vi vente med til det kommer på tv etter nyttår men herregud så gøy vi hadde det! Det ble en skikkelig duell mellom to kålhoder som SKULLE vinne, haha stakkars kokkene som måtte holde styring på oss!

IMG_0540

Jeg fikk Øyvind som kokk, han fikk bosse meg rundt og fortelle meg akkurat hva jeg skulle gjøre. Det er ganske hot med menn som har kontroll på kjøkkenet!

IMG_0552

Ørjan kutta seg og måtte få plaster stakar.

Jeg skulle gjøre intervju til opptaket og plutselig stod jeg midt på Skal vi danse gulvet! Jeg ble starstrucked bare av det jeg, haha. Jeg passet på å ta meg en sving ned trappa, med stjerner i øynene. Herregud så gøy vi har hatt det i dag! Så intenst og så artig, det blir gøy å se på tv, jeg skal nok mase litt når det skal på 🙂

Flere bilder og film fra dansetrinnene mine er på snapchat: Komikerfrue ⭐︎

IMG_0567

3 Comments

 1. Dette er kun godt ment, jeg har barn selv og vet alt om å samtidig være syk og sorgen i det:
  Jeg mener dette er verdt for deg å lese, pluss samme type info for selvbruningskrem osv. Kroppen tar ikke bare opp mat via tarmen, men også 80-90 % av det vi påfører den, bokstavelig talt:
  http://www.realfarmacy.com/nail-polish/

  1. komikerfrue

   Ingen av de ingrediensene som er listet opp i den linken der finnes i neglelakker lenger, så dette er gammel informasjon som man kan se bort ifra. Formaldehyd tror jeg nesten er forbudt, det er ihvertfall ingen som har det i lakk lenger.

 2. Så utrolig gøy! 🙂

Comments are closed.