Slik får youghurten mindre sukker

IMG_0175

Bland youghurten kidden vil ha med litt naturell youghurt (kan enkelt lages selv) og vips så har den litt mindre sukker.

Tataa.

IMG_0177

5 Comments

 1. Hvordan lager du egen naturell yougurt?

  1. komikerfrue

   Her har jeg gjort det litt enklere 🙂 http://www.komikerfrue.no/2016/06/15/youghurt-det-lager-du-selv/

 2. Eller bare gi ungen naturell fra starten av. Null sukker. Desverre finnes det jo bare i store begere nå. Tidligere var de jo i små også. Tilsett evt bær og frukt selv. Men mine foretrekker helt naturell

  1. komikerfrue

   Joda, men nå var det ikke til de foreldrene dette tipset var rettet mot. Min første fikk kun naturell youghurt de første årene og likte det, mens dexter har aldri likt det, han liker søte greier, desverre, og har dessuten eldre søsken som han tar etter. Sånn er det nok for mange andre også..

 3. Jeg har 3 og alle har fått dette. Nå hender det jo at vi har vanlig også, men til daglig spiser de naturell.

  (De får nok i seg en bra sukker mengde på andre ting uannsett, så så anti sukker er jeg ikke. Men dette er et av tingene jeg faktisk har fått videreført fra første barn)

Comments are closed.