DIY grått/lilla hår

Jeg bruker blåshampoo minst en gang i uka og har gjort det så lenge jeg kan huske, og jeg kødder ikke med virketiden. Når jeg tenker meg om så er det egentlig rart, jeg som alltid eksperimenterer med sånt, men sånn sett er det ikke rart i det hele tatt for jeg har gjort min del med tabber, for eksempel da Leah og jeg farget håret grønt med konditorfarge, og håret var grønt i en evighet og jeg brukte sykt mye rart for å få det ut..

img_0616.jpg

Men etter at jeg traff en venninne som hadde farget sitt selv med blåshampoo så syns jeg det var ganske kult og ta ble jeg litt crazy og lot shampooen sitte i håret i hele ti minutter mens jeg hadde høy puls (herregud så pingle jeg har blitt!) og sånn ble det seendes ut; grålilla, jeg liker det!

(Annonselinker) Shampooen jeg brukte er fra Björn Axèn og jeg bruker både shampoo, balsam og også den lille sprayen, som er blå, som kan sprayes i håret etter vask for å gjøre hårfargen enda blåere.

Shampoo her Balsam herLeave in conditioner her

1 Comment

  1. Ser såvidt litt grålilla der ja, og du kledde det kjempegodt 😉 Anbefaler deg å sitte enda lenger neste gang, tror du blir sykt fin med enda mer grålilla i det <3

Comments are closed.