Da var det vel godt for NOE

Noen ganger er man i en situasjon der det er viktig å ha noe annet å tenke på for å komme seg gjennom det. Sjelden har jeg blitt så glad over å oppdage at jeg har glemt noe helt forferdelig viktig!


-De tærne der skulle vel hatt seg en solid runde med både fil og neglelakk for lenge siden!

Og da var det bare å holde det gående;  Hvilken farge skal jeg gå for? Fransk? Pumpkin? Roooosa? Kanskje chrome? Er sandalsesongen egentlig heeeelt over eller? Kommer noen egentlig til å se de før våren? Flaks de ihvertfall er rene da, hadde vært flaut om de var både ustelte OG stinky.. Kanskje røde..?

-Og vips, så var jeg ferdig og kunne gå hjem 🙂 

12 Comments

 1. Huldra

  Litt off topic, men jeg lurer på om du har prøvd noen Obagi produkter? Jeg HATER huden min for tiden. Små rynker har dukket opp siden jeg tydeligvis lager litt snurpemunn når jeg er stressa(komisk ja…). Også linjer fra nesen og ned mot munnen. Ting har virkelig skjedd spesielt etter jeg ble 36. Har hittil prøvd dermaroller med null effekt. Heller verre etter bruk av den. Har nettopp tatt Restylane vital filler og skal ta minst en behandling til. Men så er det disse porene som også har blitt mer synlige! Vurderer å prøve en obagi-kur, men er skeptisk til all den flassingen og rødheten som de gir frem til resultatet viser. Jeg har sensitiv hud i utgangspunktet. Håper du har noen tips. Da er du en knupp <3

  1. komikerfrue

   Hei, først så vil jeg si at dermarolleren gjerne kan kombineres med annen hudpleie, det er ikke et daglig produkt. Obagi har jeg brukt mange ganger, ikke akkurat nå siden jeg har brukt ISO men jeg går på en lege a-vit syre som gir en viss effekt.
   Nu-derm serien til obagi kommer i en mildere variant så du vet, det er ikke alltid for alle å ta den sterke 18 ukers kuren. Jeg bruker gjerne blender og a-vit en eller to ganger i uka og er superhappy med det, evt tar en “kur” en gang i blandt. Men, det kommer an på hva du vil behandle. det fjerner f.eks ikke en dyp pigmentflekk om en ikke går dypt.
   Jeg vil bare ha litt glattere hud og kontrollere talg, da er miniobagi bra. Ikke glem ZO serien, den har noen saftige nattkremer som ikke er til å kimse av 🙂 Have fun, føl deg frem og lytt til magefølelsen 🙂 Bruk rolleren din også, men som kur, ikke av og til. den VIL gi tørr og stram hud men på sikt bygger den opp huden.

 2. Huldra

  For et godt svar! Dette skal jeg virkelig sjekke ut <3 Men det ang rolleren forresten. Da jeg nevnte at jeg brukte den til hun som tok Restylane-behandlingen på meg advarte hun mot å bruke den. Siden den ruller over huden vil piggene som blir på skrå, rive opp huden og heller skade den fremfor å bare penetrere den. Hun mente dermapen var mye bedre siden den bare gikk opp og ned og ikke noe som ble på skrå. Er det ikke korrekt? Og i tillegg til at hun mente rolleren måtte raskt byttes ut etter hver kur? Får nesten panikk over huden min for tiden. Så jeg setter stor pris på svaret ditt. Kan en forresten bruke sminke over den rødheten som kanskje den mildere Obagi-kuren også gir?

 3. Jeg ser vi har vært på samme sted og helt enig… Godt å ha noe annet å tenke på sender deg masse gode tanker og klemmer

 4. Karianne

  Velg ka farge du vil! Du ser amazing ut uansett ka du har på de! E kan bare ønske at e ser ut som de når e blir 30 Du e rå!

 5. Du er rå!

 6. Har du vurdert og flytte bloggen din tilbake til blogg.no? Følte den var mye større når du holdt til der:) Er sikker på du hadde fått mange flere 1000 lesere om du hadde gjort det;)

  1. komikerfrue

   Nei, blogg.no gav meg mange lesere men det var pga delinger av innlegg på side2.no som gav mange tilfeldige lesere og dertil mye dritt i kommentarfeltet, noe jeg nå er kvitt så jeg koser meg med de leserene jeg har 🙂

 7. Hiver meg også på et Obagi spørsmål. Hvordan håndtere den tørre og flassende huden mens det pågår? Ser jo ikke ut nå:/

  1. komikerfrue

   Delte meninger, personlig kliner jeg på med ansiktsolje, men ikke ta det som et riktig råd.

 8. Ok:) Takk for svar komikerfrue:)

 9. ❤️

Comments are closed.