Spontan photoshoot

img_1003.jpg
/Kjole Iis Woodling/

Jeg burde egentlig nyte de få fine høstdagene vi har, som i dag, men helt ærlig så er eneste tanken min at winter is coming, og da mener jeg ikke en ny sesong av tv serien. De har jo ventet på den vinteren i flere generasjoner, vi må gjennom kulda hvert eneste år. Så, nei, det er ikke noe jeg ser frem til, og det forsurer nydelige dager som i dag.

img_0989.jpg

Dexter med sjokoladebollemunn og ny stikket genser fra Farmor ♡

På bildet under har jeg faktisk fotoshoppet vekk sjokoladen, jeg ble ganske overrasket over at det var mulig.

img_0981.jpgimg_0909.jpg

Vi har hatt bl.a Stella på overnatting og Kristine kom innom for å hilse på og leke på Halloweenverkstedet vårt og så tok det litt av og nå sitter jeg og venter på et bilde Kristine tok. Hun er fotograf men i dag var hun også kunstner. Hehe, jeg sier ikke mere enda men det ble ikke bare ansiktet til Stella som ble malt, her er inspirasjonsbildet..!