Tre superenkle Halloween negledesign!

Jeg hadde allerede hvite (ihvertfall nesten) negler på plass så det fikk bli utgangspunktet for årets halloweennegler! Her er tre superenkle design, gjort med akrylmaling (hobbymaling) som kan vaskes vekk og dessuten tørker mye raskere.

Design 1: Røde fingeravtrykk på hvit lakk.

Design 2: Hvite knokler og hvite negler som siste knoke.

Design 3: Rennende blod! (Steg for steg under)

Disse er ganske enkle, jeg jobbet jeg på “feil hånd” til og med (jeg er venstrehendt) så jeg kunne ha fått til perfekte dråper men dette funker som bare det selv med en ustø hånd.

Lag tre prikker med maling eller neglelakk, trekk en rød “fransk linje” og koble disse sammen med en tynn pensel, tannpirker eller lignende. Jobb litt vått, bare husk at vanlig neglelakk tørker ganske seint når det legges tykt på. Men skulle det klines utover med et uhell så ikke stress, da er det bare å gjøre det om til design nr 1. Vòila!

img_1083.jpgimg_1057.jpg

3 Comments

 1. Kult, takk for tips!
  Savner negleinnleggene dine og forberedelser til mesterskap osv!
  Når begynner du i jobb på neglesalongen igjen forresten?

  1. komikerfrue

   Takk! Jeg elsker negler og det blir mer negleinnlegg men jeg får desverre ikke tid til å ta imot kunder på fast basis igjen på en stund. Negler er min yoga 🙂

   1. Jippi, mer negleinnlegg Lykke til i tiden fremover

Comments are closed.