Huden faller av føttene i store flak

img_0850.jpg

Ja dette ser ganske nasty ut men dette er en fotbehandling jeg har brukt jevnlig i flere år, spesielt før og etter sommeren. Å gå med sandaler gjør huden på føttene tykkere så etter sommeren har jeg masse hud å fjerne! The Fantastic Foot Mask er kjempeenkel å bruke, den fjerner hard hud, sprekker i føttene og jeg sitter igjen med babyføtter etter noen dager.

En super rabattkode litt lenger nede!

img_0817.jpg

Behandlingen er veldig enkel; etter et deilig fotbad så tar jeg på denne fotmasken. Den er som en sokk med en innfelt “gele” som består av fruktsyrer. Jeg teiper maskesokken fast, tar på gode sokker og så kan jeg gjøre noe helt annet mens masken gjør jobben selv. Sokkene skal være på 1-2 timer (jeg har de på i to) og det er jo perfekt tid til et glass vin med kjæresten og en god film. Gutter liker faktisk denne behandlingen for den er effektiv, ujålete og har en funksjon. Dessuten slipper de å gå på en salong for å få det gjort.

Etter behandling er det bare å skylle føttene og vente et par dager. -Og da, DA skjer det!

img_0845.jpg
img_0851.jpg
Det kan virke litt brutalt men det er mest facinerende. Og så er jeg sånn som liker å dra av hud, hehe.
Fotbad før behandlingen, alltid. Fotbad vil også få avflassingen til å gå raskere i dagene som føler. Jeg rubber føttene med et håndkle etterpå og da detter huden av i store mengder. Etter ca 7 dager er resulatet klart!
img_0833.jpg

Om du har lyst å prøve The Fantastic Footmask så er det nå 30% rabatt til mine lesere hos HER eller ved bruk av rabattkoden Komikerfruefoot

⭐︎⭐︎⭐︎

6 Comments

 1. Lisbeth Nilsen

  Åh face masken og face gelen er jeg avhengig av! Nå må jeg teste fotmasken også! Takk for rabatten!

 2. Julianne

  Den er veldig bra! Fint at du også liker den 🙂

 3. Omg, fikk en helt syk trang til å rive av huden på de bildene der 😮 MÅ faktisk kjøpe denne

 4. Gina Stadeløkken

  Wow! Må prøves hvor lenge varer rabattkoden?

  1. Hei Gina, jeg skrev mail igår for å se hvor lenge rabattkoden varer og fikk raskt svar fra maybeauty sin kundeservice. Koden varer 14 dager fra igår. Jeg har bestilt 1 fotmaske og også 1 pakke face mask og face gel, for å se resultatet og så håper jeg at jeg rekker å bestille flere inden for de 14 dagene for å bruke rabattkoden til en stor bestilling 🙂

 5. Viktoria

  Hm, kjøpte meg nå men fikk kun 22% rabatt…….

Comments are closed.