Hva er dette slutten på?

Ørjan vekket meg i natt og sa: Trump vant.

Det gikk kaldt ned gjennom ryggen min. I morgentimene ble jeg liggende og gruble. Er det virkelig mulig for èn mann å hjernevaske over halvparten av en nasjon? Har USA virkelig blitt så ille at de snur seg mot denne narcissisten som de håper skal redde dem? De gambler, det er ihvertfall sikkert.

Flere ganger har det slått meg at kanskje han bare driver skuespill? At det meste bare er taktikk for å vinne, og SIDEN har han en plan på hvordan han VIRKELIG skal gjøre America great again? Jeg tror faktisk ikke det. Han hadde antagelig kunnet vinne med mye mildere fremtoning og løfter om konkrete tiltak. I stedet har han satt igang lynsjestemning mot Hillary Clinton, dette er BARE skremmende! Jeg er pissredd for hva dette er slutten på, og starten på. Denne mannen er farlig, for han har de samme kvalitetene som visse andre menn fra historiebøkene som evner å få med seg et folk og ender opp med å gjøre grusomme ting.

Jeg følger spent, spent med.

4 Comments

  1. Line Eilertsen

    Akkurat samme tankene lå jeg med på morgenkvisten. Vært våken flere ganger i natt, uten å tørre å sjekke hvordan det lå an. Grusomt å våkne til.

  2. Helt enig med deg! :-/
    Men det Trump-sitatet er fake..

  3. Michelle 2020

  4. Kanye 2020

Comments are closed.