Farsdagsfrokost

img_1783.jpg


I dag er den ene dagen far i huset får ligge lenger -med tillatelse og blir vekket med frokost og ikke “Ørjaaaaaan! Kan`kje du stå opp no??”

Ungene og jeg vekket han med egg og bacon på sengen, blomster og en liten gave fra oss, til oss. Vi har nemlig bryllupsdag også i dag så da ble gaven litt ekstra og litt sånn til alle sammen. Jeg var egentlig på leting etter dronen til GoPro kameraet men det var visst tilbakekalt pga noe teknisk så istedet kjøpte jeg en drone som man kan feste alt mulig på og ikke bare GoPro. Så nå har han sittet hele formiddagen med nesa ned i helikopteret sitt, installert det ved hjelp av YouTube videoer og ser ut vinduet for å sjekke om det blir “dronevær”. Flere ganger har han sett på den, sett på meg med stjerner i blikket og sagt; Hvordan kom du på å kjøpe denne? -Jeg kan ihvertfall trygt slå fast at jeg traff riktig denne gangen! 

img_1795.jpg