Nytt barn på vei

img_1953.jpg

Da jeg var hos legen før helgen så trodde jeg at alt håp var ute. Jeg stålsatte meg for å få dommen og tenkte at nå har jeg dratt det for langt og nå har jeg møtt veggen, nå har jeg fått magesår, eller Crohns! Nå kommer jeg til å bli sykemeldt og nå må jeg flytte på landet. Etter masse slitsomme spørsmål fra legen om avføring og humøret mitt spurte legen meg om hvilken prevansjon jeg går på. Jeg svarte så, han sagde så at.. hm, ok så da kan du ikke være gravid. Da er dette er bare et magevirus. Det går over om ei uke. Men du må seriøst kutte ned på kaffen.

Jeg følte meg straks bedre.

Faktisk så bra at et par dager etter var Dexter og jeg på shoppingtur og gikk innom lekebutikken og jeg tenkte det ville bli morsomt å la han velge en leke helt selv. Vi kom ikke mange meterene inn i butikken før han allerede hadde lagt elsk på en babydukke! Jaja, da ble det ny baby i hus likevel da!

img_1769.jpg

Babyen har ikke fått noe navn, men skal si den får stell og omsorg! Dexter setter den på potta, gir den smokk og flaske og legger den i egen seng på natta. Kanskje ikke så dum den dukka, den kan komme godt med i smokkeslutt, pottetrening og i dag når Dexter er hjemme med øyekatarr så demonstrerte vi drypping av øyner på dukken. (Det ble likevel et ramaskrik..)

img_1949.jpgimg_1944.jpg

Vi har sykedag hjemme i dag, jeg ble faktisk syk igjen i natt jeg da. På`n igjen! Jeg skal ikke engang begynne å fortelle, det er alt for mye avføring i bildet. Det er helt utrolig at magen er så stor når den med hånden på hjertet ikke inneholder noe som helst! Too much information? Bare vær glad du ikke bor sammen med meg. Jeg er som en mann når jeg er syk, jeg er faktisk dødssyk, mye sykere enn Dexter!

(Ps overskriften har jeg rappa fra en annen blogg, sorry!)

Bilde fra 15.11.2016 kl. 12.14

//Annonselink: Ulltopp, jakke, bukse fra Aclima //

35 Comments

 1. Hahaha digger deg, Marna!!

 2. Magnhild

  Æsj, no blei eg skikkelig skuffa! 🙁 😉

  1. komikerfrue

   hehe sorry, jeg kjeder meg når jeg er syk..

 3. Så fantastisk å se at Dexter får kjøpe seg dukke!! 😀 Så heldig han er:-) Der er så mange gutter der ute som har så lyst på, men mor og far mener at det er kun for jenter 🙂 Her i huset har vi kun jenter og det svømmer over av dukker…og når vi har gutter på besøk er det så stas å kjøre rundt med dukkevogn og stelle med babyene:-)

 4. Hadde vært kult med dn liten ?!

 5. Hei!
  Jeg satt å så på gamle episoder av bloggerne her om dagen Du sa i en av episodene at du ikke klarte å ta 1 armheving, men det var målet ditt hvordan går det der?

  1. komikerfrue

   Nope, klarer det fortsatt ikke, men jeg er satans sterk i beina..

 6. Monica

  Haha 🙂 og ja, enkelte blogger kan dette med clikbates

 7. Så videoen med lene Orvik, der så du gravid ut. Tøyser du med oss?

  1. komikerfrue

   Nei jeg har bare lagt på meg lol

 8. Anette

  Uff så kjedelig med umulig mage:/ håper det går fort over.! en ting jeg har lurt på, du blir så svett når du spiser sterk mat, fikk du det etter du gikk på behandling for kvisene?

  1. komikerfrue

   hm, ja det ble kanskje verre etter iso behandlingen når jeg tenker meg om. Jeg liker jo sterk mat, ser bare ut som en tulling når jeg spiser det.

 9. Amalie

  Haha, du er så vittig:) tipper jeg vet hvilken blogg sjokkoverskrifta er henta fra! Og du, god bedring da Drikk masse kokt vann med litt salt og sitron. Renser opp og hjelper tarmen.

 10. Hvor er den blå stolen din fra? 🙂 nydelig!!

 11. Du er herlig!
  Masse go bedring!!!
  Og Dexter er søt at han valgte den dukka:) Min datter på snart 3 år er ikke så interessert i noe sånt, i det hele tatt, men det kommer seg kanskje:)
  Gøy å se at han valgte den selv

  God bedring til begge to!

  P.S. Bra Overskrift 😀

 12. Hehe en Anna Rasmussen. Herlig!

 13. Oda Antonsen

  God bedring!

 14. Hurra, for foreldre som ikke dytter på barna stereotypiske leker hele tiden! Dette ble jeg sikkelig glad for 🙂

 15. Ikke bli som mammatilmichelle please!!!

 16. Haha der lurte du meg

 17. Anne-Sofie

  Hahaha nå lo jeg godt!
  Ble også veldig glad når jeg så at Dexter får dukke, siden det er alt for mange fordommer og dritt, når det gjelder “jenteleker” og “gutteleker”.

  Men skal ærlig innrømme jeg ble litt “skuffa” når jeg så at det ikke var en ekte bebis på vei… 🙂

 18. Heidi Wikstad Amundsen

  Så bra at Dexter får leke med dukker Forresten så hjelper det med blåbærsaft for å “binde magen”, eller Biola blåbær. God bedring

 19. Masse god bedring deg og håper du blir fort frisk ❤

 20. Jeg Elsker din humor Marna

 21. Ååå så herlig 🙂 Min skjønne sønn…straks 14.. måtte og få babydukke nar han var ett, elsket den dukka, Siri heter hun 🙂 Sitter nå i sofaen på fjortisrommet og blir velvillig lånt brt til “bonusonkel” ungene 🙂

 22. Haha!!! Spot on! Nå har jeg begynt å “kjenne deg” og skjønte faktisk at du tok en Anna.. Hehe! Digger deg ass! Du er så tversgjennom gøy

 23. God bedring.
  Jeg må bare få sagt det, makan til fantastisk person du virker til å være. Åpen, selvsikker, et STORT forbilde, humoren din smitter. Jeg sitter alltid igjen med et smil etter å ha lest bloggen din, og alt du legger ut på Instagram. Takk for at du er deg selv, og viser at det er mulig. Du er original, digger deg 🙂

 24. Det gøyale er at overskriften SAMSVARER med innholdet i bloggen, det er gjør nemlig ikke “eieren” av overskriften. jeg dævver! Takk for en god latter, kos deg med den nye babyen og god bedring 🙂

 25. Fremdeles clickbait, litt skuffa

  1. komikerfrue

   Ha litt humor da, jeg er sjuk.

   1. Amalie

    Hehe:)

 26. Karianne

  Hei, hvor har du kjøp sittesekken som Dexter sitter på? Den var fin! 🙂

  1. komikerfrue

   Den er fra Ellos men er ikke i salg der lenger desverre 🙂

 27. Hvis du ikke har gjort det burde du ta en avføringstest hos doktoren. Jeg hadde spist noe som inneholdt en sjelden type salmonella en gang, og symptomene var ganske likt det lille du har fortalt. Gikk over av seg selv etter et par uker, men greit å vite hva man har uansett.

 28. Nydelig å se han leke sånn… Så søtt! Og digger at du deler mye info jeg. Det er sannheten joo… Fortsett sånn! Fikk en datter for 2 mnd siden så her er alt ekkelt og for mye info for meg om meg

Comments are closed.