Unicorn vs Buttplugg

Jeg hadde gledet meg så sinnsykt til bake verdens kuleste kake til Leah Marie til 17 års dagen hennes (se inspirasjonsbildet over), så mye at jeg tok på meg å bake en venninnes lille datters bursdagskake samtidig! Altså, en kake fra eller til når en først er i gang spiller ingen rolle ikke sant? Det er jo bare å doble oppskriftene og jeg elsker å jobbe med frosting og lærer nye ting hver gang. Det er som strikking, jeg finner roen når jeg frå stå på kjøkkenet og pusle (i fred vel og merke).

Vel, Stellas kake ble ferdig i dag og mammaen kom for å hente. Jeg dro småstolt frem Leahs kake som ikke har fått på dekor enda og jeg viste frem Unicorn hornet som hadde bøyd seg i kjøleskapet. Mammaen tok seg for munnen og begynte å le og DA så jeg det. -Det ser jo ut som en buttplugg!

img_2096.jpg

Så nå klør jeg meg litt i hodet på hvordan jeg skal få det til, om det går så kommer update i morgen. Og om ikke så nekter jeg for at jeg noen gang har skrevet dette her. 😉

Her er Stellas kake da, den tror jeg hun kommer til å like når hun får den i morgen 🙂

Ps, man trenger visst ikke egen form for å bake kjolekake, bare frys kaken litt etter at fyll og deler er satt oppå hverandre, og skjær formen ca til etterpå 🙂 (-og nå fikk jeg forresten en idè til Leahs kake!)

9 Comments

 1. Kan du lage et ‘how to’ innlegg på annakaken?☺️

  1. komikerfrue

   Antagelig ikke, det ble litt mye kaker på en gang her 😉 Men trikset med å fryse kaken en stund før en kutter gjorde susen, jeg lærer hele tiden nye triks underveis 🙂

 2. Ta en grillpinne inn i buttblugg så tror jeg den vil stå! Eller tving rundt den med litt vann som lim 🙂

 3. Så flink du er! Imponerende!:-) Pass bare på at barna ikke får sølvpapir i maten. Du skulle nok hatt ett bedre fat..

 4. Pernille

  Bruk et sånt tre grillspyd i det hornet eller det. Skjønner du hva jeg mener?
  La litt være i enden og stikk enden av grillspydet ned i kaken. Da står det der.

 5. Bruk en pinne og stikk inn. La litt stikk ut av “bunnen” og stikk den fast i kaken

 6. Iselin

  Putt en pinne (ispinne, grillspydpinne eller liknende) inni “buttpluggen”! Da holder den seg! Så akkuratt en video på Facebook hvor de lagde en slik unicorn kake der de puttet pinne inni for å holde seg! 🙂 ellers veldig fine kaker!!

 7. Alexander

  Hvor har du kjøpt det “dust” pulveret?

  1. komikerfrue

   På Centra 🙂

Comments are closed.