Hevnen er søt, nå ryker Pizzaovnen til Ørjan!

Ørjan den frekkasen har solgt treningsutstyret mitt på LetGo! To kettlebells, to manualer, yogaballen min OG matta! Altså, nå er det krig!

Jeg kunne nesten ikke vente med å få han ut av døra i går, nå har jeg lett fram noe han aldri hadde gått med på å selge, nemlig Pizzamakeren hans. Den er knallbra, der er bare at vi bruker den aldri uansett om den lager aldri så bra pizza! Det er så utrolig befriende å rydde opp, vi har så utrolig mye liggende. Dessuten er LetGo superpraktisk å bruke; en gjenstand kan legges ut til salgs med bare tre klikk og en chattefunksjonen med ferdiglagde setninger gjør at det meste foregår uten å bruke noe særlig tid i det hele tatt. Me like!

På profilen min på LetGo har jeg nå lagt ut masse babygreier som fint kan få et nytt hjem, en splitter ny iPhone 6s plus (link her) og nå også Ørjan sin pizzamaker (direktelink her). Moahaha! Han er på middag hjemme hos mamma i Volda i kveld så han kan faktisk ikke stoppe meg.