Derfor hater jeg solnedgangen

img_2667.jpg

Alle driver å legger ut bilder av de fantastiske solnedgangene som har vært over Oslo både titt og ofte den siste uka men er det virkelig ingen som plages av den? Annet enn meg? For det eneste den minner meg om er hva klokka er, for hvem i helvete vil se solnedgang klokka tre på ettermiddagen?!?  Etter det er dagen død, finito. Det er ikke noe mer igjen av den og enda er det tre uker til sola snur!

img_2668.jpg

4 Comments

  1. Sissel

    Prøv å bo oppi nord du…Her er det “dagslys” i kanskje 3-4 timer (snart enda mindre:( ), og det blir ikke ordentlig lyst en gang!!! Så du skal være heldig at du i det hele tatt får SE sola;-)

  2. kan du skrive noe om stokke trailz ?
    jeg er gravid, og trailz står øverst på ønskelista, etterfulgt av emmaljunga super viking og bugaboo buffalo

  3. her gar vi ikke sola lengre. det er såvidt litt dagslys før det blir mørkt igjen

  4. Jeg og!

Comments are closed.