Mine favoritt ansiktsmasker

IMG_2467IMG_2474

En del av hudpleien min er maskene fra May Beauty, som jeg også har skrevet om før og sammen utgjør de faktisk en komplett løsning for hva jeg faktisk trenger. Jeg bruker alltid en maske før jeg skal på jobb eller event og vil ha finest mulig hud og så elsker jeg at de er i porsjonspakninger slik at jeg lett kan ta med maske på reise.

Nå har det kommet en ansiktspakke med alle de tre maskene i, og til en knallbra pris!

unnamed-8

Facemask er en peel off maske som forebygger acne, fjerner hudormer og peeler huden noe helt vannvittig når den tas av. NB unngå bryn og hårfeste! Når masken er av kan en se all dritten den tok med seg fra huden, en fryd for øyet! Huden er rød etterpå fordi blodsirkulasjonen kommer igang, som er superbra.

unnamed-7

Face Gel er den kjappeste behandlingen, den tar bare noen sekunder. Jeg smører geleen på huden med fingrene, masserer lett og så gjør fruktsyrene at døde hudceller og hudormer løsner og bokstavelig talt ruller av huden. Jeg fikk en del spm sist om maske som sitter igjen i ansiktshår, det løser jeg lett med å bruke en klut. Dette er en kjempefin On-the-go-behandling. Resultatet er jevnere og renere hud.

PicMonkey Collage-5

Pore Mask er en leiremaske som absorberer talg og gjør porene synlig mindre etter bare èn behandling. Porer er hudens utgang for svette og oljer og kan finne på å samle på litt talg som gjør poren mer synlig og mer utsatt for urenheter. Masken trekker til seg olje og renser huden, den lindrer til og med for når masken tas av er huden veldig rolig og fin. Klar for makeup!

img_2530.jpg

Når masken er tørr er den ferdig 😉

IMG_2492img_2498.jpg

Jeg digger disse maskene, de gir meg variasjon og holder huden fri for døde hudceller som igjen holder huden min fri for urenheter. Nå når jeg en-de-lig har fått relativt kvisefri hud så skal jeg jammen ta vare på den!

Hvis du også har lyst til å teste ansiktspakken har jeg fått lov til å gi leserene mine en rabatt på 30% for en begrenset periode. Bruk koden marnaface eller kjøp ved å trykke på linken HER ♥︎

17 Comments

 1. Jeg synes du har fått så mye glattere og jevnere hud den siste tiden, og lurer på om du bruker produkter med syre, eller fått utført krystallsliping eller noe slikt? 🙂

 2. Håpe du kan skrive om demonstrasjon som skal være foran Stortinget 17.desember er strengere straff mot overgrep av barn.Meir info finnes på fb siden barnas trygghet 2.0,og der er ein link ein kan signere for strengere straff(kan og gjøres anonymt).Er eit så viktig tema å belyse,og kvar stemme er viktig.på forhand tusen takk

 3. Kan man bruke denne selvom man går på ISO? 🙂

  1. komikerfrue

   Nei under ISO behandling skal en ikke bruke noen eksfolierende produkter, bare rik krem som beroliger huden.

 4. Marita

  Ta en titt på denne,håper du vil dele og evnt delta:
  https://www.facebook.com/events/392342897763752/?ti=cl

 5. Kathrine

  Heisann!
  Har bestilt disse maskene nå! 😀
  Bruker man alle tre rett etter hverandre, eller en type maske per gang?

 6. Ranveig

  Dette er den desidert værste maska jeg har prøvd, den sorte altså. Fikk den ikke av huden, reiv og sleit, og fikk så vondt etterpå. Den gikk ikke av med vann, holdt på i en time for å få den av. Å prøve og dra den av var håpløst, reiv og sleit i huden, gjorde sååå vondt. Det er min erfaring, og vil absolutt ikke anbefalt denne.

  1. Emilia

   Jeg har ikke prøvt masken men er avhengig av Face gel og pore masken. Mora mi bruker den sorte masken og hun har ikke hatt problem med å dra av masken og er fornøyd med resultatene. Du kanskje ikke tok rett mengde? Skal jo ikke være tynt men gjerne rett tykt sjik?

   @Marna takk for rabattkode 🙂 blir perfekt i julegave!

 7. Hvor ofte bruker du produktene? 🙂

  1. komikerfrue

   Jeg bruker maske minst en gang i uka 🙂

 8. Kristine

  Hvor kan jeg få tak i øredobbene du har har i dette innlegget? 🙂

  1. komikerfrue

   På thune.no! De kom i dag 😀 Det er Because I Love You kolleksjonen min, jeg er helt i hundre over å ha klart å gravere inn teksten på den tynne staven OG putte en diamant i den! #stolt

   1. Kristine

    Åå, da vet jeg hva jeg skal ønske meg til jul 🙂 Superfine! De kan du virkelig være stolt av!

 9. Junpet

  Du lager så fin topp på håret, hvordan gjør du det??

 10. Takk for rabattkoden! Jeg elsker face gel’en og gleder meg til å prøve de to andre produktene Ha en nydelig dag!

 11. Bare elsker den sorte masken!! Jeg har aldri hatt problemhud, men da jeg fylte førti sa det PÆM og jeg begynte å slite masse med svære, vonde kviser på haken. Prøvde mange forskjellige renseprodukter, ingen ting hjalp. Jeg trener en del og fikk svar fra hudpleier om at det var all svettingen som kunne være årsaken. Begynte å bruke den sorte masken i sommer, og etter det har jeg ikke hatt en eneste kvise, jeg lover! Vond som helvete å få av første gangen, de andre gangene har det gått bedre. Bruker den fast en gang i uken. Nå har fjortisen i huset begynt å stjele dem – tror du forresten det er innafor, eller bør man være eldre? Hun har ikke mye kviser, bare litt uren hud i panna og på haken. Anbefaler denne på det varmeste!!

 12. Hei,

  Hvilken sminke har du brukt på øynene og leppene på bildet øverst? Det var utrolig fint!
  På forhånd takk for svar 🙂

Comments are closed.