Snu pepperkakemannen opp ned!

IMG_2671

Om jeg skulle fått noen som helst sjans til å dekorere pepperkaker slik jeg ville så var jeg nødt til å gjøre som jeg gjorde i dag; vente til ungene er på skolen og i barnehagenhadde gått ut døra. Da kunne jeg sette med ned i ro og fred og kose meg med det lille prosjektet mitt, helt uforstyrret og hjelpes som jeg har kost meg. Er de ikke søte! Jeg snudde pepperkakemannen opp ned og vips; -Rudolf!

Da er jeg happy med årets pepperkakepynting, da kan ungene slå seg løs når de kommer hjem og så kan jeg stå med klar med kluten og Ørjan med støvsugeren.

IMG_2673

Øyet er sjokoladesaus og nesa er rød konditorfarge tatt på etter at melisen har fått stivnet litt, slik at nesa ikke blir rosa 😉

IMG_2675

2 Comments

  1. Marianne

    Super kult!

  2. Så fine! God ide Ha en finfin dag.

Comments are closed.