It`s bais, boys!

Ej he lagt en kabel! Utbrøt jeg i det jeg kom inn på kjøkkenet. Theodor, Ørjan og Dexter ser uforstående på meg, kabel? Ja! En kammar! Gi mej applaus! (applaus fra èn som skjønner hva jeg snakker om, en som lurer på hva jeg snakker om og sistemann applauderer helt villt bare fordi det er applaus på gang) –Hva er en kabel? Spør Theodor. –En drit! En øt! Bais! Mannskit.. (Theodor løper ut i gangen mot doen) -Ej he no skylt ned då! roper jeg etter han. Du kan`kje SJÅ den. Theodor kommer tilbake, med en skjøteledning. –Mamma, jeg trodde du mente en sånn  jeg (latter) (så fortsatte morgenkaoset videre).

Jeg har altså vært på dritern i tre uker nå, jeg har bare ikke villet klage over det for jeg var alvorlig redd jeg hadde føkka til kroppen selv med å overlesse meg selv med jobb og løse tråder i livet. Man høster hva man sår ikke sant? Jeg er ikke typen som klager når jeg er syk, jeg venter til etterpå. Pappa gikk med sprukken blindtarm i flere dager i ungdommen, jeg har arvet noe av det der. Faktisk så ramset jeg opp alle problemene mine her innledningsvis i avsnittet men jeg slettet det for jeg tenkte herregud jente, ta deg sammen!

Jeg har vært syk som en mann med influensa i tre uker. Jeg har grått av selvmedlidenhet, og jeg gråter ellers bare når jeg ser fødsler på tv og sånt rørende skvip.

Men tre uker tvungen staycation har gjort underverker, jeg har jobbet fra sofaen og flittig brukt alle outsourcintjenester som fins; marked.no, vaskebudet.no (jeg elsker dere), tenåringer som er keen på noe godt fra butikken, snill ektemann (som nå trenger ferie) og elskede svigermor. Jeg har lest et lass med bøker, sovnet senest 21:30 hver kveld, sluttet å drikke kaffe, ikke rørt alkohol (midlertidig løsning) eller krydret mat og levd på banan, ris, knekkebrød, sa jeg banan? Jeg aner ikke hvor mye jeg har rast ned i vekt men det bekymrer jeg meg forøvrig ikke så mye og for christmas is coming..

-Nå skal jeg bare få bukt med kinken i ryggen, det tar på å være sofasliter!

15 Comments

 1. Oda Antonsen

  Haha, reaksjonen fra Theodor.. Herlig.
  Håper du er på bedringens vei nå 😀

 2. Hei Marna!

  Hvilken str. har du i jakken din?

 3. Huff da.. God bedring!

 4. Anonym

  Jeg var fast følger før, men ble for et års tid siden ganske lei. Syntes du ble mer og mer vulgær. Jada, å tulle om bæsj, tiss og promp er sikkert gøy til tider det altså. Men det går an å ha litt mer klasse når man gjør ting, og sjarm. Du har falt helt av, og jeg syns du er veldig vulgær.
  Du streifet tankene mine i sta, så jeg rotta innom bloggen din, også er det første innlegget sitt bokstavlig talt om at du har bæsja. Selvfølgelig er vi klar over at du også går på do, Marna. Men det at du skriver om det er bare ekkelt. Måse jeg savner den gamle Marna som ikke prøvde så hardt.
  Velger dessverre å være anonym nå, fordi du vet hvem jeg er.

  1. komikerfrue

   Altså, du har full rett til å mene hva du vil og jeg tvinger deg ikke til å lese bloggen min, men om vi kjenner hverandre og du mener dette er noe jeg bør få høre, hvorfor legge det ut anonymt i et kommentarfelt? Du glemmer forresten at jeg desverre får opp IP adressen din..

   1. Anonym

    Selv om vi kjenner til hverandre, betyr ikke det at vi forholder oss til hverandre på daglig basis. Og ip-adressen min? Vær så god. Og nei, du tvinger meg ikke til å lese bloggen. Om du leste det jeg skrev så ga jeg deg en ny sjanse nå, men jeg tok feil av deg. Du var ikke verdt det.

 5. Hahaha, stakkars hun anonyme over her som har vokst opp i et regimehjem uten humor. Håper hun har et bra liv med “klasse” som gjør henne lykkelig

 6. Fortsett å vær vulgær Marna. Fortsett å skriv om bæsj, sex og flauser – det er det som differensierer deg fra alle de andre “plettfrie”- rosa bloggerne. Et friskt pust i bloggverdenen!

  Hvor er jakken fra forresten og hvilket merke er det? Kjempe fin!

 7. Du må slutte å fortelle om dritinga di! Det er noe som heter oversharing. Og der er du nå. Du må rett og slett lære deg hvor streken går. Har vært nok diare, bæsj og fis på bloggen din for å si det sånn.

  Har digget bloggen din i lang tid men nå blir jeg bare oppgitt over hva du presterer å skrive.

  1. komikerfrue

   Herregud sorry da! Det er ikke bare-bare å ha magesjau i tre uker heller, ganske omfattende faktisk.

 8. Enig med fleire her. Du virra fram og tilbake. Virka kjøpt og betalt…Du legg ut innlegg om å vere edru med barn i jula samtidig som du midt på sommeren gjer alt for å kunne drikke vin helst kvar dag… Vil at flest mulig skal ta trikken, men å reklamere for bil har du jaggu gjort ein del på bloggen din 😉 Og no har du ny kia? Det blir ikkje ekte lenger….Vi Skjønna at dokke vil kjøpe hus,men ikkje selg sjela.

  1. komikerfrue

   Uhm, det syns ej faktisk ikkje va særlig fint skreve ta dej. Me he faktisk klart oss uten bil i et heilt år for å spare til hus, og sjøl om me no leasa en bil (faktisk, me BETALA for den, og det e kje akkurat dyraste bilen i gata) so tek ej trikken stort sett innafor Oslo for ej syns det e unødvendig å kjøre nedi gata og betale 200 kr i parkering. men fy søren kor godt det e å kunne kjøre på Ikea akkurat når ej vil, og kunne ta ungane i bilen og besøke nåkken. Når det kjeme til alkohol; “gjer alt for å kunne drikke kvar dag”? Virkelig? Det e no forskjell på å være på ferie med ungane enn å ta sej et glass heime på verandaen når det e i seng. Fy søren kor digg når sjansen byr sej. Gjer ikkje du det same? Og ekje du forsiktig med å ikkje fylle framfør ungane i jula og når dokke e på weekendtur til Kristiansand dyrepark? Ej he vore ganske sleta med mykje jobb og to unga aleine dinne hausten og det e vanskelig å finne tid til dei små stundene som e fine å skildre på blokka, men å få det korta ned til det sammendraget du gir mej her syns ej faktisk ikkje at ej fortjena. Les en anna blogg da for svarte, la mej være i fred.

 9. Ingrid Bragado

  Good for you, Marna ! You have the courage to be yourself and please stay that way. How boring would it be if all of us should live according to Anonym, who does not have the guts to show her real name but hides behind her posts. And to Serje who appears to be the the “moralens vokter” what he writes about. I am writing in English since my IPad does not have all the Norwegian letters. That, of course, would also irate these two as they would judge me as being somewhat of a snob who turns to a different language to express herself. Chin up, Marna!

 10. Hei.. hvilke merke er den jakka di her på bildet? Jeg har lett siden i fjor for å finne ut av det for ønsker meg en sånn en men har ikke funnet den.håper du kan svare meg

 11. Belinda

  Keep it coming, Marna! Det er akkurat fordi du kan legge ut sånne innlegg jeg digger deg og bloggen din. Jeg er så lei, så forbaska lei av at alle skal være fordømt fisefine, alt som er naturlig er fy… Blir nesten litt morsomt! Nei, fortsett å være deg selv og skriv om det du gjør. Både Ørjan og du må være noe av det morsomste og herligste som finnes i dette landet! God bedring by the way! 😉

Comments are closed.