Første julegave i boks!

img_3967.jpg

Noe av det første jeg la merke til i Fjällräven butikken var de enorme polarjakkene som jeg var bare nødt til å prøve da jeg var på besøk i butikken. Og jada, jeg kunne sitte på huk inni den også, haha så gøy!

Anja og jeg var julehjelper i butikken på Karl Johan i går ettermiddag og kundene fikk gratis håndlaget navnetag til sekkene sine. Jeg fikk laget tag til sekken min og den som Dexter skal få til jul.

img_3985.jpgimg_4071.jpg

Jeg vet at disse sekkene er populære blandt nordmenn men jeg ante ikke at de er så poppis blant turister. Det kom inn flere puljer, samtlige med Fjällräven Kånken sekk og de shoppet stabler med sekker, det var ganske artig.

Fjällräven har stor flott Brand Store både på Karl Johan og i Stavanger og begge butikkene har komplett utvalg av Fjällräven produkter og har dyktige medarbeidere som kan alt om både styles og hva man trenger til hvilken bruk. De impregnerer også jakker og bukser 🙂

img_4025.jpgimg_4075.jpg