Enkleste måten å farge bryn og vipper selv på

img_4136.jpg

Farging av vipper og bryn skal gå fort som juling og jeg bruker engangsutstyr; q-tips og en topp fra en hårspray eller noe sånt som jeg kaster etterpå. En gang i tiden brukte jeg noen engangsbeger som jeg rappa fra et sted (det kan leses om her..) det var egentlig ikke så dumt..

Teknikken jeg bruker er kjempeenkel, jeg kliner farge på hele brynet og så bruker jeg en ren q-tips til å cleane opp rundt brynet og jeg får farge der jeg vil.

På vippene bruker jeg også q-tip pinnen, på oversiden av vippene ruller jeg fargen på og når den ruller innover så dyttes det forsiktig farge helt inntil roten.  Dersom det begynner å svi litt på øyet så tørker jeg våtkanten med en ren q-tips. Etterpå cleaner jeg opp på øyelokket og så kan jeg gjøre andre ting med åpne øyne mens fargen virker.

Effektivt.

Virketid: 5 min bryn, 10 min vipper. Jeg bruker salongfarge men f.eks denne fra Depend er ganske lik. Forskjellen er at virkestoffet i salongfarge er sterkere så parfymerifarge må noen ganger sitte lenger på, prøv deg frem. (obs, fargen brun er ofte noe rødlig, mørkebrun eller naturbrun kan være bedre valg).

img_4134.jpg

9 Comments

 1. Haha nice ass i bakgrunnen

 2. Liker den nakne stumpen i bakgrunnen

  1. komikerfrue

   Ja sånn går det når han driver å lusker rundt 😀

 3. Småbarnsmamma

  Så gøy å se når du deler litt av hverdagen din. Er sikker på at resultatet ble lekkert! Kunne tenkt meg et innlegg om sminke og pleie av hud for oss som har bikket over i 30-årene. Jeg har små barn og ønsker å stelle meg mer! Det er noe annet nå enn da jeg var 21 og hadde hud som var perfekt. Savner å finne en foundation for lys nordisk hud med begynnende små skjønnhets-linjer Og joda… porer her og der. Og savner å finne en dagkrem med solfaktor som ikke gjør en super-blank i ansiktet! Har du noen små tips til meg før du eventuelt lager et innlegg om et slikt tema i fremtiden? Skal begynne med a-vitamin syre krem på kvelden, men tør ikke gjøre det før jeg finner en dagkrem med solfaktor som ikke gjør at jeg blir så blank. Alle tips mottas med takk! <3

 4. Marte K

  Hvor lenge varer fargen?

  1. komikerfrue

   Vippefarge er permanent, dvs max så 6 uker det er max leve tid for hvert vippehår og de vokser i ulike faser, noen er korte, andre lange og klare til å falle av. Mascara og sollys bleker jo alt hår, som også på hodet, så jeg farger mine ca 1 gang i mnd.

   1. Hei! Ser at dette er en gammel post, men prøver likevel. Jeg har brukt depend, men føler ikke fargen sitter lengre enn 3-4 dager før den famler… du sier du bruker salongfarge, er dette sterkere/holdere bedre? Mulig for vanlige folk å få tak i? :-))

   2. komikerfrue

    Hei, prøv å la fargen sitte på dobbelt så lenge som anbefalt, minst 15 minutter, da sitter den nok bedre. Du får kjøpt proff farge på nettbutikker 🙂 Den har sterkere fargestoff da, så ikke lek for mye med virketiden.

 5. Takk for svar 🙂 Bruker det. Men syns det falmer så fort uansett. Tips til nettsider som selger salongfarge? Finner bare sånne hjemmefargetyper. Den du brukte her? 🙂

Comments are closed.