Utnytter muligheten

Ørjan og jeg hadde en livesending på hans Facebook i ettermiddag der vi snakket om at LetGo ikke bare en app for å bli kvitt ting man ikke trenger, det er også en ypperlig anledning til å skaffe seg det man faktisk trenger. Theodor ønsker seg f.eks en ekstra konsoll til Play Station, og det fant vi på LetGo med en gang; en helt ny konsoll til halv pris!

LetGo er laget slik at det skal være fryktelig enkelt å legge ut noe til salgs, appen er til og med så intelligent at den skriver selv hva den har tatt bilde av. Det tar virkelig bare tre klikk å få noe ut på salg, men det går jo også and å gjøre litt mer flid, om man vil.

Jeg tenkte jeg skulle gjøre noe litt ekstra for noen som trenger det, så i kveld har jeg lagt ut et av mine hjertesmykker i sølv med diamant på, til utsalgspris, men jeg tar gjerne imot bud, og alle pengene går til Artistgallaen som har innsamlingsaksjon i morgen for Flyktninghjelpen. Jeg håper smykket selges for litt mer enn det egentlig koster, og pengene går til en sak som er mer aktuell nå enn noen sinne ♥︎

img_4250.jpg

4 Comments

  1. Ååh det smykket er så nydelig! Fikk det i morgengave fra mannen min sammen med billetter til adele konsert:D

  2. Linnea

    Hei 🙂 Hjertesmykke i sølv med diamant står høyt på ønskelista da jeg snart har bursdag.Vet du hvor mange bokstaver(tegn) det er plass til å gravere på baksiden?Tenk om det var plass til initialene til mine nærmeste 🙂

  3. hei hvordan byr man på smykke marna ?

  4. Torunn Schei Nilsen

    Hjertesmykke var nyyydelig

Comments are closed.