Oi, semifinalist!

img_2305.jpg

Herregud som tiden flyr, dette har virkelig vært et år der det har skjedd så mye at jeg knapt har rukket å få med meg alt. Mye skjedde er etter at jeg vant Folkets Favoritt prisen på Vixen Blogawards for to år siden, plutselig skulle alle ha en bit av Komikerfrue, som var nybakt mor og egentlig hadde mer enn nok å sette fingrene i. Å vinne den prisen var verdens største kompliment men medaljen hadde faktisk en bakside; kampen om å ikke miste meg selv. Og jeg vet jeg har vært nære på enkelte ganger.

Jeg elsker å sitte (uforstyrret) å klimpre på tastaturet og leke med ord som sammen gjenforteller akkurat det jeg har i hodet. Som akkurat nå, jeg har sendt guttene på hotell i natt og ble igjen hjemme for å “pakke ferdig” før avreise til syden i natt, men pakker jeg? Nope, jeg nyter stillheten og blogger.

Blogge i stillhet har blitt en luksusvare og jeg har faktisk i noen slitne øyeblikk tenkt på å kaste inn håndkle. Meeen, det har ikke gitt meg noen tilfredsstillende følelse det heller og mens jeg grublet på det her en dag så slo det meg, at Dexter nå snart er like gammel som Theodor var da jeg begynte å blogge. Det er FEM år siden, men poenget mitt er at da jeg begynte å blogge var da jeg fikk tilbake energien og overskuddet etter småbarnsperioden. Da begynte jeg å kjede meg, og Komikerfrue ble født. Da Theodor var 0-2 år var det ikke aktuelt engang å starte en blogg, for hvem i all verden hadde tid til det??

-Så nå gleder jeg meg faktisk til året som kommer, jeg har dobbelt så mye erfaringer og dobbelt så mange barn, dobbelt så mye moro.

Vixen er i gang igjen og jeg er faktisk semifinalist i to kategorier; Årets Bloggbusiness og Folkets Favoritt! Jøsses, det hadde jeg faktisk ikke trodd. -Uansett hvordan det går så ser jeg faktisk ikke for meg at jeg vinner noen pris i år, men uansett så er det et kjempekompliment og jeg sier bare tusen millioner takk til alle som har nominert og stemt på meg. Det inspirerer, det varmer, det gleder. Det er som å være jævlig trøtt og få ta en dusj og en kopp kaffe. Og en pedikyr, med fotmassasje.

Så dersom du vil fortsette å heie på meg i det nye året som kommer så blir jeg SÅ glad for din (daglige) stemme:

♡ Folkets Favoritt HERÅrets Bloggbusiness HER

unspecified-11

2 Comments

  1. Christina

    Da har jeg stemt på deg Marna, kos dere på ferie Vel fortjent. God jul

    1. komikerfrue

      Tusen takk!

Comments are closed.