I siste liten!

img_5176-1.jpg

Siste dagen før hjemreise møtte vi Betty og Alex med unger på stranden i Amadores, takk for alle tips om å dra dit! Herregud så glad jeg er for at vi fikk denne dagen, med sol og greier, det hadde vært ganske kjipt å reise hjem uten å ha hatt på bikinien i det hele tatt.

Her har vi jo faktisk vært en gang før, vi kjente oss igjen fra den gangen for fem år siden vi ble lurt hit av en timeshare selger og vi fikk gratis skyss, lunch og resten av dagen på stranden mot en omvisning på et hotell så jeg vet ikke helt hvem som lurte hvem, noe timesharekjøp ble det ikke ihvertfall.

img_5253-1.jpg

Daddy squad.

img_5284.jpg
Mange som spurte på Snapchat om denne blusen, den er fra Hale Bob (tidligere Liberty Garden), shorts fra Barfota og solbrillene er fra Celine. (Snapchat: Komikerfrue)

3 Comments

 1. Hei Marna!
  Elsker shortsen din, ser den er fra Barfota, men kan jeg spørre om hvor og når du kjøpte den?

  1. komikerfrue

   I sommer, så de har den antagelig ikke lenger..

   1. Ok, takk for svar

Comments are closed.