Tutorial: Hestehale med en twist (og en alderskrise)

Jeg bruker ikke så mye tid på håret om dagen og det blir mye hestehale og knuter, men et par småtriks for å gjøre den dagligdagse sveisen litt mer spennede har jeg. Flere har spurt og kommentert denne hestehalen og den så jeg faktisk på Khloe på The Kardashians og tenkte at den der var jo artig og slik lager jeg den:

Sett håret i en vanlig hestehale men la luggen ligge til siden (ikke spar hele toppen med hår for da blir det jo ikke noe igjen til hestehalen). En tørrshampoo med volumeffekt er fin til å lage volum og tekstur i toppen.

Før jeg går videre må jeg si at jeg fikk sjokk når jeg så disse bildene, som avslører både hvor lenge det er siden jeg var hos frisøren og herregud har jeg blitt SÅ GRÅ? Altså, call 911, eller frisøren, for det jeg ikke ser har jeg ikke vondt av, men dette gav meg et brannsår i hjernen. Er det normalt å få panikk for å bli gammel? Er det lov?

Jeg har gjort meg noen tanker og alt innenfor ja-listen er ok, men om jeg beveger meg inn i nei-sonen så sperr meg inne:

JA:

PicMonkey Collage-6

NEI:

PicMonkey Collage-7

VET IKKE:

101-Year-Old_Woman_Gives_Birth_After_Successful_Ovary_Transplant_World_News_Daily_Report

Jeg får håper denne krisen min bare varer til jeg får farget håret mitt og ute av syne-ute av sinn, så tilbake til hestehalen: Snurr luggen litt og rull den rundt hestehalen, fest enden med en hårnål. Voilà.

3 Comments

 1. Kristina

  Hei Marna! Du er sikkert veldig lei av å svare på desse spørsmåla, men eg lurer på korleis det går etter isotretinoin-kuren din? Eg er sjølv på mi første veke, kjenner bivirkningar og har lyst til å slutte heile tida. Har det vore verdt det for deg?

  Takk for ein fin blogg <3

  1. komikerfrue

   Hei! Jeg har skrevet mye om det, om du ser på kategori hudpleie eller googler komikerfrue+ISO, men jeg kan konkludere med at jeg er kjempefornøyd selv om det har kostet kroppen en del slitasje. Det er ganske tøfft mentalt men jeg hadde en fantastisk lege som fulgte nøye med. Huden min er fremdeles noe sensitiv generelt over hele kroppen og jeg har fått lavere smerteterskel men det er blåbær i forhold til urenhetene jeg levde med i så mange år 🙂

 2. Takk for enkelt tips jeg ikke hadde kommet på selv. Alderskriser har jeg hatt flere av etter jeg bikka 35. Godt med de som bare kan farges over. Husk at mange får grå hår allerede i 20-åra, så det har ikke bare med alder å gjøre . Du er flott!

Comments are closed.