Mammapoeng eller Instagram likes?

Lørdag morgen er det tid til å gjøre litt ekstra ut av morgenen og i dag skulle jeg overraske ungene med kule lapper!

Jeg bruker litt grovere mel, i dag hadde jeg bare en pose “havrebrød-blanding” så halvparten det og resten som ellers oppskrift, kanskje èn ss mindre sukker da..

img_6972.jpg

Jeg har jo sett så mange bilder på instagram av unger som får servert slike til frokost og jeg måtte le litt for meg selv når jeg holdt på for stakkars ungene mine kunne ikke sitte å vente på at mamma skal lage 15-20 lapper før hun får til et par som er fine nok til å serveres?!?

Guttene mine syns det var artig å se hva jeg drev med men de var jo sultne så innen jeg hadde funnet ut riktig temperatur, hvordan snu lappene uten å brette ørene og så videre så var de mette for lengst på prøvelapper med smør og sukker på, akkurat slik de eeeelsker det.

(smør/sukkerblanding uten maskin? Bruk mykt margarin og ekstra fint sukker, bland med en skje)

Så disse kalde lappene måtte jeg spise selv 🙂

♥︎ Få dager igjen til vinneren av  Folkets Favoritt , håper på stemmen din (hver 12 time..) dersom du syns at jeg burde vinne  ♥︎

Posted in Mat

2 Comments

  1. Stemt!

    1. komikerfrue

      Tusen takk! 🙂 🙂 🙂

Comments are closed.