Naken på julebord

/Sponset opphold/

img_7069.jpg

Vi har vært på julebord, på SPA! Tidlig om morgenen troppet vi opp på The Well, klare for å bli gjenfødt på ny. Carina jobber i nettbutikken/kontor og Madelen er PA og gjør egentlig alt mulig, vi hadde faktisk ikke klart oss uten de. Madelen reiser til millitæret neste uke så vi er faktisk på jakt etter en klon av henne, bokstavelig talt. Anyone som tør å følge helles fotspor?

img_5951.jpg

Det var ganske SPA-nande å komme for første gang på et sted der man ser kropper svømme rundt slik de ble født men det ble faktisk overraskende fort ganske uinteressant og alle (vi) som beholdt badetøyet på hadde The Well sitt eget badetøy på som også gjorde nyskjerrigheten absolutt minimal. Faktisk så har jeg ikke følt meg så komfortabel med min egen kropp på lenge og da Ørjan og jeg tok Hamam behandling sammen så overrasket jeg meg selv med å gjøre det splitter naken. DET hadde jeg ikke trodd om meg selv (Ørjan hadde forøvrig gladelig gått naken hele dagen men det får han vente med til en gang vi er der alene).

Well, well, så ble det en form for egenutvikling for meg og under lunchen, som vi spiste i badekåpene våre så var vi enige om at dette ikke var noe julebord, dette var teambuilding!

img_6900.jpgimg_6903.jpg

PS det er absolutt fotoforbud der men vi kom før åpningstid og fikk lov å knipse litt 🙂

img_6871.jpgimg_6852.jpg img_6825.jpgimg_6884.jpg

♥︎ Bare noen få dager igjen, stem på meg (hver 12 time, HER) om du vil at jeg skal vinne Folkets Favoritt Vixen pris  ♥︎

3 Comments

  1. Hva er stillingsprosenten til denne PA-en, da? Skal jeg sende deg en mail hvis jeg er oppriktig interessert? Smask!

  2. Du vet at det er fotoforbud på the well?
    Men du bryr deg vel ikke så mye om det..?

    1. komikerfrue

      Om du hadde lest hele innlegget så hadde du sikkert fått med deg at vi var der før åpningstid og tok bilder 😉 Så, såklart bryr jeg meg om det.

Comments are closed.