Jeg er deltager på Farmen!

91bbdebe691ad7ce5fb08e17124c0fed

Ja da er katta ute av sekken; på mandag flytter Linni Meister og jeg inn på Farmen!

Det var helt sykt da jeg ble oppringt og spurt om jeg ville være med som utfordrer, på èn dags varsel. Jeg har aldri vært så stressa noen gang og tenkte først at dette kommer aldri til å gå, det var alt for mye som måtte organiseres for at jeg skulle kunne dra på “husmorferie” i inntil tre uker! Men mamma, svigermor, søsken og venninner, alle ropte i telefonen at de kunne stille opp, hjelpe til og flytte inn hos oss om det måtte til, det var jo FARMEN for herrens skyld! Haha, for noen herlige folk! Selv om det ordnet seg for meg så fikk jeg ikke bekreftet at det ble tur før klokka 08.30 morgenen etter, altså avreisedagen, så da hadde jeg 4 timer på å pakke. Bloggerne kom for å filme, noe som ellers er uproblematisk og jeg merker ikke at de er der men denne gangen ble det for mye for meg og jeg jagde alle ut av soverommet, Ørjan også, for jeg stod bare og skreik og klarte ikke lese pakkelisten.

Det verste var at jeg ikke fikk sagt hadet til guttene mine som akkurat hadde dratt på skolen og barnehagen da jeg fikk beskjeden, DET gnagde skikkelig. Men det var det det var, og før jeg visste ordet av det så satt jeg i bilen på vei til ihvertfall mitt livs eventyr!

Vi stoppet på veien og fylte opp magene med sjokolade og alt sånt vi ikke kom til å få på en stund, jeg kan ikke huske sist jeg var så spent, det var helt vilt, og nå gleder jeg meg til å se på mandag! Etterhvert har jeg litt mer jeg kan fortelle, bl.a hva jeg klarte å smugle med meg inn 😉

 ♥︎♥︎♥︎

I morgen avsluttes og avgjøres hvem som vinnes Folkets Favoritt Vixen pris, jeg bli SÅ glad for din stemme dersom du vil at jeg skal vinne

♥︎

15 Comments

 1. Jeanett

  Stemt

 2. Marte-Marie

  Stemt

  1. komikerfrue

   Tusen takk! <3

 3. Ååå, da kommer du til å bli min favoritt deltaker inne på farmen, gleder meg til å se på mandag 🙂

  PS. Har stemt på deg flere ganger <3

  1. komikerfrue

   Å tusen takk! Jeg er kjempespent selv 🙂 🙂 🙂

 4. Kristin

  Så braa! Gleder meg til å følge med men hvordan klarte du å skjule dette? Du er jo så aktiv i sosiale medier, merket jo ikke at du var borte.

  1. komikerfrue

   Haha det får du vite mer om litt senere 😉

 5. Å gurimalla så glad jeg ble nå!! Marnamor på Farmen -det blir jo helt rått!
  Kan ikke huske at du har vært borte særlig lenge fra bloggen, men du har vel en forklaring på det også;-) Heier på deg og stemmer til jeg blir flau:-)

 6. Da ble PLUTSELIG Farmen med ett MYE bedre! + eg har stemt så og si hver dag! Dette må du vinne 🙂
  Klem Vibbedille 🙂

 7. Mona k

  Stemt!

 8. Næh så kjempegøy 🙂 Det gleder jeg meg til å se, og jeg regner med du kommer til å nå langt 🙂

  Farmen kjendis er et kjempemorsomt konsept, og håper de lager flere slik farmenprogram 🙂

 9. Så gøy! Gleder meg til å se 🙂

  Men var det bare 3,5 uker igjen av innspillingen? Så da er ikke en TV-uke en ekte uke? I så fall er det himla imponerende at de får til ukesoppdragene på bare noen dager! 😀

 10. Så morsomt! 🙂 Kan KIAen dere fikk i høst avsløre hvem som vant kjendis-farmen eller? 😉 Mener å huske at det er en KIA i premie der!

 11. åååh så spennende 😀 gleder meg sykt til å se 😀

Comments are closed.