IMG_6302

Jeg er så utrolig fornøyd med den nye bilen min, jeg føler meg som en skikkelig storbonde i den! Da jeg fikk den så ante jeg faktisk ikke hvor bra den er, jeg ble solgt på ordene 7 års garanti, varme i rattet, automatgir, kjempegod plass inni og “ja vi har en svart på lager”.

Jeg oppdager daglig nye finesser som at den har både varm og kald luft i alle setene, kjempegøy! Jeg sitter som en blond budeie og fniser bak rattet mens jeg trykker på knappene og ser hva som skjer. Den kan til og med lukeparkere selv! (Det har jeg ikke turt å gjøre enda). -Men den kjører på bensin da, det er skikkelig flaks! Jeg måtte faktisk spørre Ørjan om det der.. (jeg har uansett alt for lange negler til å fylle på tanken). Enn så lenge er jeg fremdeles facinert over å slippe å ta nøklene ut av veska for å både komme inn i bilen og starte den. Wrom wrom!

Visste du forresten at det ofte er kvinnen som ofte har siste ordet i et bilkjøp? Mannen kan sikkert mye mer om bil men det er hun som skal overbevises til slutt. -Men for all del, la han tro han er sjefen 😉

IMG_6336IMG_6322

30 Comments

 1. astrid

  dette er no farmen bilen, kanskje du er vinneren 😉

 2. Du vant ikke den på farmen da? Tilfeldig tid å kjøpe akkurat den bilen på! Gøy

 3. Jeanett

  Vunnet i farmen, siden du har en KIA sportage, som var premien i farmen Kjendis 2017?

 4. Ingrid

  HVOR har du kjøpt de skoene?! Det er akkurat slike jeg har vært på utkikk etter til mine kalde føtter

 5. Så du vant farmen, altså? :p

 6. Digg når du kan få blåst kald luft under skjørtet på sommeren da
  Det er høneavkjøling satt i praksis
  Gratulerer så mye med bilen. Den ser sweeet ut

 7. Farmen-premien?

 8. Ingvild

  Hvilken størrelse har du på jakken?

 9. camilla

  Hmmm… ny bil? Vant du Farmen?;)

 10. Ærling

  Hahaha! “Farmenbilen” sikkert(ser ikke på, men kan tenke meg at det er premien;) ) Liker humoren din!

 11. nå føler jeg eegentlig at du røper litt om hvordan det blir på farmen framover ? haha 😛

 12. Spoiler

  Vinner av farmen ?

 13. Er det farmenbilen? I såfall, sleipt å dele det allerede nå.

 14. Vant du den?

 15. Fikk du bilen gratis ?
  Ser det står sponset i innlegget

 16. Var vist sponsa den bilen likevel ja 😉

 17. Så du vant farmen?
  Er ikke den bilen premien?

 18. Gratulerer som vinner av farmen! Bilen er sponset og tilfeldighetene blir for store! #erdetmulig #korttenkt

 19. Farmen-premien ?!?

 20. Kan dette være premien for Farmen?;)

 21. Jeanette

  Er ikke akkurat denne bilen det som er premien til vinneren i farmen? Hm hm.. 😉

 22. Kristina

  Tilfeldig at det er samme bil som premien på farmenkjendis?

 23. Vinner du farmen siden dette er akkurat samme bil som vinneren får?

 24. Har du nettopp avslørt at du vant farmen?

 25. Alexander

  Fader da vet vi hvem som vant Farmen. Dette er jo samme bilen som de får i premie!!

 26. Jannicke

  Kan jeg spørre om det var noen som så farmen i dag ?!

 27. OG til alle dere glupinger som tror dere har fasitsvar på alt, oisann dere tok visst feil. Man går lissom bare automatisk ut i fra at man vet hvordan tingene er. Nok en gang så mange idiotiske svar fra kvinnfolk som kommenterer blogg. Jeg er dame selv, men makan til drama og kjerring prat!!

 28. Camilla

  Litt artig at så mange som gikk på. Morsomt påfunn Marna 🙂

 29. Ingrid

  Hvorfor følger du ikke regler om reklame? Du legger ut her at det er spons, men opplyser ikke om det på Facebook.

  1. komikerfrue

   Fordi det er et tulleinnlegg søte deg 🙂

Comments are closed.