Jeg vant!

/Sponset innhold/

bilde: fashioninoslo.com

Hårre heite det! Jeg vant prisen Folkets Favoritt i går! Altså, tusen millioner takk for alle som har stemt på meg, som jeg sa i takketalen min så har jeg virkelig lesere som følger meg i tykt og tynt for det har ikke vært et enkelt bloggår med en toåring i hus og mange armer og bein å holde styr på. Så å få denne prisen betyr mer enn jeg kan beskrive med ord, tårene satt løst i går kveld og løsvippene mine forsvant lenge før lipglossen.

Sånn så jeg ut før jeg dro hjemmefra, jeg hadde vors på salongen min og Stephan Øien (Meandmybrushes.no) sminket både Ida Fladen, Anette Marie og meg der før vi dro på Vixen Blog Awards. Håret mitt gjorde Eline på Sanz Frisør og antrekket mitt har jeg lånt av Hanne @daily_fashion_pieces ♥︎

img_7871.jpgimg_7895.jpg

Festen var kjempegøy, den er greit dokumentert på snapchaten min (komikerfrue) og Espenhilton sin og Anette Marie sin (tingjegliker). Hehe jeg rappa med meg en diger rosa ballong fra Foodoraa afterparty, jeg holdt den bak ryggen min mens jeg gikk mot heisen og en vakt sa; Tror du seriøst at jeg ikke ser det der? Jeg svarte bare: Mhm? og gikk fornøyd inn i heisen. Det utroligste er at vi i det hele tatt fikk den inn i bilen, den måtte dyttes inn døren. Jeg elsker den!

4 Comments

  1. Gratulerer så mye! Det var inderlig fortjent 🙂 Liker måten du blogger på. Du blogger ærlig med fine og morsomme bilder, og du byr på deg selv med en humoristisk snert 🙂

    Jeg lo godt da jeg så på snapen til Anette-Marie og den rosa ballongen du fikk inn i bilen hennes. Hvordan gikk det med den til slutt?

    Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

    Hilsen Toril

  2. Vel fortjent Og du var nydelig på håret! Hele deg var detkjempefin kjole!

  3. Gratulerer! Du er super, Marna :-))

  4. Gratulerer sååå mye!!! 😀 Jeg hadde også tatt med meg hjem den ballongen, hah!!

Comments are closed.