Latterlig julebord

Jeg hadde helt glemt at vi skulle på julebord på Latter i går, jeg som hadde gledet meg sånn til å bare slenge på sofaen og slappe av! Men det er helt Latterlig hvor for det gikk over når vi bare kom oss ut døra, altså julebordet til Stand Up Norge er helt sykt morsomt. Avsløring: Komikere er faktisk ikke morsomme når de ikke er på jobb. De er introverte og passive uten en scene og et publikum og de er drit lei vitsene til hverandre. Så julebordet er faktisk forbeholdt Komikerfruene 😉 Det er den ene dagen i året vi faktisk får bli med.

Alle fikk enten penisring eller hodebånd ved bordet. Mitt ble til strømpebånd for det passet ikke på hodet og Ørjan sa at det var fordi jeg er tjukk i hue. Ser du? Han fins ikke morsom.

img_8080.jpg
img_8110.jpg
Kjole fra Hale Bob (lånt)
img_8111.jpg
Tore ♡

6 Comments

 1. Kjempefin kåpe. Hvor har du kjøpt den da?

  1. komikerfrue

   Takk! Den er fra ootd 🙂

 2. Jørgen Thon Linquist

  Totalt enig. Ørjan er så sykt morsom!!

 3. Martine

  Den kjolen var skikkelig fin! Hvor er den fra? 😀

 4. Hei! Har du link til den kåpa?

  1. komikerfrue

   Min er en vareprøve, her er det jeg fant: http://www.outfitoftheday.no/where-to-buy

Comments are closed.