Motorstopp midt på motorveien

img_8122.jpgVi kjører på E18 og så sier Ørjan; -Fader, bilen mistet kraften. Carina og jeg som sitter på ler. Jeg ler, mens jeg leter etter tegn i tonefallet hans som røper at han tuller. Ørjan elsker å kødde, han elsker å lure meg.
-Nei jeg mener det, bilen er helt død..!
Vi fortsetter å flire, jeg ante ikke at Ørjan kunne være så overbevisende! Bilen er jo PÅ, for en tullekopp! Blikket mitt flakker likevel over instrumentene på søk etter medhold i min egen overbevisning.

Så merker jeg at bilen faktisk mister fart, jeg skjønner at dette ikke er en spøk og jeg ser for meg scenarioet: Motorstopp midt på E18, i venstre felt, på en trefeltsvei. Det er bare det at dette er ikke et scenario, det er i høyeste grad virkelighet.

Eh, vi må nesten komme oss av veien?!? Panikken min banker på døra men jeg funker ganske greit som annenpilot, fremfor første. Altså, hadde det vært meg bak rattet..!  Ørjan bytter rolig felt og vi jubler når vi ser en lomme nærme seg på veien. For å svinge inn på den må vi bytte ett felt til, men der kjører en annen bil og blokkerer og tror sikkert vi vil inn foran den.  -NeineiNEI ikke brems! Roper Ørjan mens han bremser litt selv for å komme seg bak den andre bilen FØR vi passerer lommen. Vi MÅ inn på den lommen!
På meteren går det, og vi kommer oss inn på lommen, til og med opp på fortauskanten slik at det ikke kommer en diger buss og bretter opp skjørtet på bilen bakfra.
 
Noen er født med både hodet og gullhår i ræva. Slik flaks er ikke vanlig men noen er født med gullhår i ræva. Vi samler oss litt for å finne ut hva som kan ha skjedd og kan konstantere at Ørjan ikke bare har gullhår i ræva, han har hele hodet sitt der også.Årsak bilhavari: Tom for bensin.

Jeg kan bare gratulere, og gjenta meg selv. -Jeg er veldig glad for at det ikke var meg bak rattet.

img_8133.jpgimg_8144.jpg

Vi ble hentet av Viking som kjørte oss til en bensinstasjon, jeg spurte om det var vanlig at folk glemte å fylle bensin på bilen eller om det kunne være Ørjan som begynte å bli gammel. Da lo han godt.

Jeg er egentlig glad når Ørjan gjør sånne dumme feil, for da er han så grei etterpå! Hadde det vært meg hadde han jo blitt dritsur men jeg benyttet heller anledningen og tenkte at jaja, da blir det IKEA i dag da..  Og det ble det, uten en eneste klage over at jeg brukte for lang tid på noe som helst.. Han hentet guttene på skolen også, lagde middag..  Kanskje han burde vente litt med å trekke hodet ut av rassen, for dette kan jeg godt strekke litt 🙂

img_8154.jpg

Det ble fylt full tank. Til rekordhøy pris.

img_8157.jpg

6 Comments

 1. Renate

  Hahaha digger dere!

 2. FYI. Nå har John Arne Riise norgesrekord, i hvor mange ganger han greier å skrive ordet “jeg”, i en enkel liten bloggpost.
  Eks-komikerfrue ligger i tetgruppa hun også.
  Jeg, jeg, jeg, jeg jegjegjegjegjeg….

 3. hehe. han var sikkert et syn da han skjønt ka årsaken var

 4. May Liss

  Hahahaha, jag tror jeg dör. Her er igjennkjennelsefaktoren ekstremt höy! Mannen min fyllte bensin i vår dieselbil. Makan til grei type jeg fikk 😀
  Å akkurat som du sier: Glad det ikke var MEG som fyllte feil 😀

 5. Bensin har blitt så jækla dyrt, så jeg skjønner at han ventet så lenge som mulig med å fylle hahahahhah

 6. Hahaha, priceless 😀 Finnes ikke noe bedre enn mannfolk som har driti på draget 😉

Comments are closed.