Vinn “Kardashian” LED lys iPhone cover!

/Reklame for egen salong/

img_7630.jpg

Jeg har bare vært på salongen i dag og tenkt på hvordan og hva jeg egentlig vil bruke den til. Jeg vil ha litt mer funskjonelle møbler her, bytte ut ene neglebordet med en fin kontorpult, nye stoler og nytt bord. Man skal trives på jobb! Ene neglebordet skal ut, det selger jeg ikke med det første men jeg la ut barberstolen (brukt som sminkestol/brynstell) til salgs i dag, for den har vi ikke plass til lenger.

Hadde det vært gøy om jeg åpnet butikk i tillegg til nettbutikk? Jeg ser med ett øye på nye og større lokaler.. Men enn så lenge, så kommer jeg til å være mye mer til stede i butikkens sosiale kanaler, svare på spørsmål og lage videoer og sminketips. Og når jeg får ryddet litt opp her så kan jeg ha event og kundekvelder her på salongen! Hadde du hatt lyst å komme på det?

Butikken min heter Makeup Your Mind (Makeupyourmind.no) og vi har faktisk en giveaway på Facebook og Instagram der en kan vinne kule Lumee Two mobildeksel med innebygget LED selfielys som kan dimmes..! To vinnere blir trukket både på Facebook og på Instagram i morgen så det er bare å henge seg på, og følg meg gjerne der!

img_8212.jpg
Ny tullete makeuptutorial ligger på MYMs Insta Stories i dag 🙂 /Ullgenser fra byZ Oslo, ørepynt fra egen kolleksjon, Marna by Thune//
img_8214.jpgimg_7630.jpg

6 Comments

 1. Smeis kor lekker du e! Ka slags sminke bruka du i ansiktet? Ej slit med at foundationen blir “linjete” der som ansiktsmimikken a aktiv om du skjøna. Rundt munnen spesielt. Gode råd? Kjedelig å sjå eldre ut MED sminke på liksom.

 2. Gmarie

  Hadde absolutt kommet, ja:-)

 3. Vannmann

  Hei Marna!
  Du jeg har et spørsmål jeg håper du kan hjelpe meg med. Jeg og venninna mi skal til Oslo snart på en happening, og vi har veldig lyst til å bli sminket og stylet på håret 🙂 Vi har passert de magiske(?) 40, så vi ønsker jo å se fab ut 🙂 Har du noen forslag som ikke kommer til å gå utover prosecco budsjettet vårt!?

  1. komikerfrue

   Hm, jeg er litt usikker på hvor både sminke og makeup kan gjøres samtidig og priser, det er jo flust med salonger i Oslo men kanskje noen av leserene har noen tips?

 4. Kanskje vi kunne fått litt negle inspo. Også?

  1. komikerfrue

   Ja absolutt!

Comments are closed.