Premiere RELIGION

Det skjedde noe veldig uvanlig i dag, jeg lette frem det jeg skulle ha på meg allerede på dagen og stod klar i gangen og ventet på Ørjan i over et kvarter før han var klar til å gå ut. Hm, kanskje jeg skal prøve dette flere ganger.

Genser Cavalli/Fretex, Jeans Mos Mosh
img_8330.jpg

Terje Sporsem hadde premiere på showet RELIGION, det var fantastisk bra! Jeg bare bøyer meg i støvet, Terje er vanvittig modig som klarer å lage humor på religion, jeg lærte et par ting og fikk meg en tankevekker. -Ja og så lo jeg så jeg fikk vondt i magen, helt perfekt! Gratulerer Terje!

img_8329.jpg

(Annonselink) Ørjan er veldig opptatt av å ha med gøye premieregaver og hadde kjøpt et pengetre til Sunnmøringen. Siden de to ikke har noen intime sperrer så visste Ørjan at Terje ville bli umåtelig glad for en intimdeo; -kan ikke stå på scenen med svette baller!

Det fulgte med GRATIS intim vaskeservietter (med deodoranteffekt) også, som lukter litt dame, men Terje er såpass i kontakt med sin feminine side at jeg tviler på han deler med kona.

DeoDoc Balledeo HER  DeoDoc Intimservietter HER (men følger gratis med denne uken) ♥︎


img_8327.jpg