Alenemor på Geilotur!

Togturen til Geilo gikk som smurt i går, det var så digg! Dexter sov hele turen, ikke så rart egentlig, for hvem klarer motstå kontinuerlig vugging i vogn.. Skulle gjerne hatt meg en sånn nap selv i ny og ne.


Baksiden med å sove i 3,5 time midt på dagen er at man ikke får sove på kvelden. Klokka 21:50 hadde Dexter enda ikke sovnet så da skrotet jeg planene om å ha en stille kveld med blogg og et glass rødvin og la meg sammen med han. Da visste jeg at jeg også kom til å sovne, før Theodor til og med, men det var egentlig ganske digg for jeg var helt utslitt etter både reise, basseng og middag i restauranten (Akkurat det gikk faktisk ganske greit denne gangen).


Dexter overrasket med å sitte mer ved bordet enn under/utenfor restauranten/ved noen andres bord ♥︎ Elsk!

img_8404.jpg

8 Comments

 1. Veronika

  Hvordan hotell ligger dere på?

  1. komikerfrue

   Vi er på Vestlia 🙂

 2. Så artig! Syntes det var ei som lignet veldig på deg da jeg gikk av toget på Gol ☺️ Jeg reiste også alene med mine to små, men vesla ville selvfølgelig IKKE sove…. så om det var mye skrik og mas i vogna, så var det garantert oss hehe

  1. komikerfrue

   Å det var jo så stille og rolig i vogna? Bra det er lekerom der, det var reserveplanen min om Dexter hadde vært våken. Da hadde jeg nemlig ikke fått slappe av uansett 😉

 3. Hvor er øredobbene dine fra?

  1. komikerfrue

   De er fra min egen kolleksjon, Marna By Thune <3

 4. Hvor er vesken fra?

  1. komikerfrue

   Den er fra Hale Bob 🙂

Comments are closed.