På jobb MED Ørjan

Tre fly, flytog og så bil i 3,5 time måtte Ørjan gjennom i dag for å komme seg fra gårsdagens jobb på Sandnessjøen til dagens jobb her på Geilo. Vi har vært konferansierer sammen, på samme jobb i kveld, det var kjempegøy!

Ørjan tar jobben sin så sinnsykt seriøst, jeg tar av meg hatten for han har stålkontroll på det han gjør. Det er facinerende å se hvilken kontroll og oversikt han har når han er på jobb, jeg kunne bare lene meg tilbake og bare gjøre som jeg fikk beskjed om, deilig. Når jeg tenker meg om så er det det nøyaktig omvendte av hjemme, der har jeg kontroll og oversikt over alt og alle, i kriker og kroker, og han bare kan lene seg tilbake og gjøre som han får beskjed om.

Lydprøve, de måtte skru ned diskanten på miccen min. #sunnmøring
img_8530.jpgimg_8525.jpg

6 Comments

 1. Nydelig skjørt og topp! Hvor er klærne fra?:)

  1. komikerfrue

   Takk! Det er “terningkast 6” antrekket mitt fra Se og Hør i fjor haha 🙂 Skjørtet er fra Mint & Berry (Zalando) og toppen fra Hallhuber. Skoene fra Lene Orvik sin skokolleksjon 🙂 Ikke noe nytt altså, men det funket fint for anledningen 🙂

 2. Jeg må bare spørre om en ting jeg har lurt på – jeg synes du har så fin og behagelig stemme når du snakker, så jeg lurer rett og slett på om det gir seg uttrykk også når du synger? 😀 Så jeg lurer på om du har fin sangstemme også <3 (haha, muligens merkelig spørsmål, men så får jeg være en smule merkelig, da)

  1. komikerfrue

   Haha ja det var merkelig spørsmål 😀 Men svaret er enkelt; jeg kan IKKE synge. Jeg syns SYND på barna mine som må høre på meg, og når de når en viss alder slutter de å be meg om å synge nattasang.

 3. Dere var super flinke;))
  Hilsen hun “uten stedsans”

  1. komikerfrue

   Haha jeg hadde løpt avgårde selv, om jeg hadde vært med på paintball krig 😀

Comments are closed.