Glammom beauty secrets

Det hjelper ikke med masse sminke og fint antrekk dersom huden og håret ikke henger med, det er nesten bedre å gå kledd i hvasomhelst men ha glødende hud og fint hår. Mitt nye triks til håret har jeg lært av ymse hårstylister jeg har jobbet med, som skal forandre frisyrer kjapt eller få et bustete hår til å se fresht ut rett før en tv sending. Jeg kjøpte faktisk feil tang, jeg hadde tenkt å kjøpe en med varmluft men så kom det en med varmt jern, men som funker kjempebra!

Når jeg tar håret ut fra strikken og det er tjafsete i tuppene og har store hakk der strikken satt så er det bare å børste håret med denne tangen og så grer den håret blankt og fint på notime og tuppene samler seg og ligger fint. Love it!

(Reklamelinker)

Disse ansiktsmaskene har jeg alltid med på tur og bruker alltid før jeg skal noe for de plumper huden full av fuktighet og da sitter sminken mye finere på. Huden min har blitt så mye tørrere med årene og tynnere! Det gjør at linjer og rynker viser med èn gang jeg bare er litt tørst eller har sovet litt lite så å fylle opp litt før jeg skal på noe der jeg trenger å føle meg fresh er kjempeviktig.

 • Maskene fra MaskerAide kommer i mange gøye varianter og koster bare 59 kroner stykket. Det står tydelig på hva hver enkelt gjør for huden men alle har til felles at de gir fuktighet.
 • Øyemaskene fra ToGoSpa kommer også i flere varianter, denne Coconut Eyes er litt rikere og kalles “the plumper”. Etter fest, eller tidlig på morgenen bruker jeg gjerne en som fjerner poser under øynene. De kommer i 3-pk.
 • Varmbørste fra OBH Nordica HER

The morning after.. Skal jeg gidde vekke han?

8 Comments

 1. Er noe rart med hvordan både fett og fukt begynner å oppføre seg rundt 30 års alderen. Viker som begge deler har det med å samle seg i hoftepartiet

 2. Vilde Wilhelmsen

  Har du rabattkode på maskene?:)

  1. komikerfrue

   Nei, de koster så lite allerede <3

 3. Kunne du ha kommet med en video im hvordan du bruker den varmebørsten?

 4. Hei,

  Du har jo vært ambassadør for Change sitt undertøy/badetøy. Jeg holder på å bestille badetøy til jeg skal reise på ferie, og lurte derfor på: hvordan er de i størrelse? Små? Store?

  Vanskelig å bestille over nett ser du..

  Elin

  1. komikerfrue

   Change er eksperter på tilpassing av undertøy og badetøy så der tror jeg faktisk de kan hjelpe deg bedre, de har kundesupport på nettsidene sine 🙂

 5. Kristina

  Hei. Vet du om de maskene kan brukes når man ammer? Kunne trengt noe for å få bort mørke ringer under øynene

  1. komikerfrue

   Ja det går helt fint 🙂

Comments are closed.