Svar på spørsmålerunden FARMEN, Del 1!

Jøye meg så mange spørsmål som kom inn, jeg må dele opp for å få svart på alt!

Aller først et lite felles svar til en del spørsmål rundt mottagelsen Linni og jeg fikk da vi kom inn som utfordrere. Det skapte en del reaksjoner men sånn i ettertid så kan det forklares med at det virkelig ER kampen om tilværelsen der inne. Den “bobla” folk snakker om var helt ekstrem, og siden dette er mennesker som er ganske vant til å ha sentrale roller i jobben sin så var dette som å komme rett inn backstage. Alt formelt ble lagt igjen i båten og folks sanne jeg blomstret. Haha, det er jo knallgod underholdning om ikke annet. Jeg tåler en støyt, ikke tenk på det!
Jeg hadde gjort det igjen, jeg elsket opplevelsen, også frykten for “Mor Vendela” da jeg kullsvidde andemiddagen til barna hennes..

Hvordan visste dere hva klokka var?

Ingen hadde klokke. Noen visste når sola går opp og ned og etterhvert så er det ganske greit å se på himmelen hvor sola er og dermed ca når på dagen det er. I begynnelsen drev folk og stod opp klokka fem om morgenen før de skjønte hvor tidlig det var.

Når ble det spilt inn? Hvordan klarte du å skjule at du var der?

Innspillingen var i juni i fjor, jeg fikk spørsmål om å bli med på ekstremt kort varsel og satt oppe en hel natt og forhåndsblogget for de fire første dagene. Planen deretter var at om jeg ble borte lenger så skulle Ørjan dele noen gamle gode poster men han klødde jo etter å ghostblogge og begynte å poste gamle innlegg allerede samme dag som jeg dro hjemmefra. Det ble et sammensurium av blogginnlegg, så hadde jeg blitt værende i mer enn fire dager så hadde jeg nok flagget med “Ute på eventyr”.

Hva fikk dere ha med inn?

Det var ikke mye! Pakkelisten var veldig kort, det var f.eks to bukser, to gensere, to par sokker, en kjole eller skjørt eller shorts. Bagasjen min ble gjennomgått grundig og jeg kunne velge om jeg ville ha med kun egne klær eller så fikk jeg et utvalg velegnede klær jeg kunne bytte ut med om jeg ville. I morgen skal jeg vise hva jeg smuglet med inn..

Hva gjorde dere med neglene?

Jeg er både negledesigner og løsningsorientert så jeg fant en baufil på smia og filte ned akrylneglene mine. Etterpå stod guttene i kø for å få filt ned sine negler også 🙂

Hvilke toalettsaker fikk dere ha med inn?

Vi fikk utdelt naturtannbørste, tannkrem og et såpestykke hver. That´s it. Ingen deo, ingen hårbørste, ingen kremer.

Hvilke hudpleieprodukter hadde dere?

Vi hadde solkrem på ei glasskrukke, den brukte vi også på grisene. Ellers måtte vi ty til fantasien, hos kua var det vaselin til bruk på spenene etter melking og den ble en redning for leppene ble knusk tørre de første dagene. Jeg lurte med meg litt vaselin i en kopp som jeg hadde på soverommet og smurte lepper og hender med.

Sminke?

Det kom mange spørsmål om hvorfor enkelte fikk sminke seg, men ingen hadde med sminke. Forklaringen på flotte svarte vipper er extentions. Linni hadde ikke med foundarion inn, hun har så irriterende fin hud, men øyenskyggen hennes kan jeg forklare; det er kull..!

Snakket dere med kamerafolkene?

Veldig lite, de er superproffe som tusler rundt oss som fluer på veggen og vil helst ha minst mulig oppmerksomhet.

Hvor mye dopapir var det der inne?

På utedoen hadde vi nok av dopapir, der var også bind og tamponger til damene og kondomer (!) Man vet jo aldri. Det var stor åpenhet om hverandres forstoppelser, for det fikk alle de første dagene. Utenfor doen hadde vi en bøtte med vann, og en såpe så vi kunne vaske oss.

Hva skulle du ønske ble vist som ikke kom med?

-Da Linni og jeg vasket poteter i all ensomhet og lekte “Askepott, Aaaskepott! Er du ikke ferdig med potetene enda? Oppvasken venter på deg!” Da lo vi godt der vi satt ensomme og alene på gården. Og da jeg lærte Linni å slå med Ljå så tullet vi masse med at vi kunne ha vært “Simple Life” der vi stod med lange negler, blondt hår og hver vår høygaffel..

16425324_10155499518340476_1392972135_n

11 Comments

 1. Anniken Bjerkan

  hva heter det du laget til mannen din når dere hadde brullupsdag når dere var med i bloggerne?

  1. komikerfrue

   Oj, hvilken sesong?

   1. Vetokort?

  2. Bjørg

   Tror det var verdikort/ vetokort? Eller noe sånt, kan det stemme?:-)

 2. Du er jo bare helt fantastisk rå! Synd at du ikke fikk vært med lenger :/

 3. Ja da har Linni virkelig fin hudMen ser jo ut som hun bruker noe på brynene?

  1. komikerfrue

   Jeg lurer på om det er best å spørre Linni selv hva hun brukte, men det er ikke sminke 😉

 4. Hahhaha lo godt av det the simple life-bildet! <3

  Aylar hadde jo på seg eyeliner under tvekampen forresten, ser sånn ut i hvert fall ( i tillegg til at hun hadde vippeextensions).

  1. komikerfrue

   Det er noe som heter permanent makeup.. men eneste jeg kan fortelle er at INGEN hadde med sminke inn, det var superstrengt.

 5. Ingvill

  I den danske (eller var det den svenske) farmen så har de vist veldig mye sex, allerede første dagen liksom Så kondomer var sikkert lurt

 6. Marianne

  Når kommer del 2?

Comments are closed.