Spørsmålsrunde Farmen del 2!

 img_2536.jpg
Det siste bildet fra Linni og meg før vi dro inn på Farmen!
Dette blir et langt innlegg, først svarer jeg på resten av spørsmålene fra spørsmålsrunden og til slutt viser jeg hva jeg smuglet med inn, hvorfor og hva som skjedde med det..!Vet du hva som skjedde med den lille katten etter farmen? Og de andre dyrene? De havnet kanskje tilbake på gården de kom fra?
Det vet jeg ikke men jeg er sikker på at de er tilbake til sine eiere og ellers står nok Tore klar for å adoptere Balto 🙂

Skjedde det noe, eller fikk du oppleve noe som satt spor i deg? Kanskje noe vi ikke fikk sett på tv?
Hele oppholdet gav meg en sinnsykt bra energi, bare det å leve på enkel sukkerfri kost, bo primitivt og hardt arbeid må være den nye type luxusferien som folk betaler i dyre dommer for å oppleve. Makan til energibombe, da jeg kom hjem var jeg i ekstase; alt smakte bedre, luktet sterkere og føltes bedre, helt fantastisk!

Spiste du like mye som Lavrans?

Haha, nei det er faktisk ikke mulig. Jeg er alltid sulten og eier ikke magemål, men jeg ventet med å forsyne meg flere ganger til alle hadde spist, og enda hadde vi mat til overs etterpå. Jeg var innstilt på å ikke få mye å spise der og klarer meg fint på lite mat, men når der faktisk ER mat, og restene blir gitt til grisene, så spiser jeg.

Hva slags mat savnet du mest under ditt korte opphold på farmen?

Jeg rakk ikke savne noe mat, jeg syns det var spennende å ha begrenset med mat og lærte masse om urter og utnytting av råvarer. Jeg hadde sikkert hatt godt av et par dager til uten sukker der inne..

Hvordan var det å se programmet etterpå?
Det gikk faktisk helt greit, jeg hengte meg mer opp i at jeg sleit med å prate i intervjuene pga tannreguleringen som jeg hadde da, enn fremstillingen av mottagelsen, og så var jeg mest opptatt av å fortelle familien om alt som ikke ble vist på tv enn å henge meg opp i tematikken som TV2 valgte.

Har du kontakt med deltagerene i dag?
Ja, noen av de, ingen sure miner 🙂

Ditt beste minne fra gården?
Det må være da jeg bar 20 bøtter med vann opp til grisene og lagde et skikkelig gjørmebad til de. Skulle ønske mine egne grisunger var halvparten så takknemlige.

Lå gården langt unna sivilisasjonen?
Ja, vi kjørte til Kragerø og derfra langt vekk til det ikke fantes telefondekning og derfra ble vi rodd til øya.

Hva slags gård er du oppvokst på?
Jeg er oppvokst på gård med hester, sau, okser, gris og høner i fjøset, høy- og siloproduksjon og skogsdrift. Vi har også hatt rev og mink, men siste årene kun oppdrett av fullblodshester og litt høner. I dag er ikke gården i drift, pappa har pensjonert seg og forpakter vekk markene.

Vet du hvem vinneren er? Var du der på finalen?
Det er mulig jeg vet hvem vinneren er, men jeg vet ikke hvordan og hvorleis, det har jeg styrt unna å få vite, for jeg elsker å følge med på Farmen!

Regner med det er et crew der inne av kamerafolk, lyd og intervjuere, snakker de mye med dere mens dere går rundt på gården, eller prøver de og være minst mulig synlige for dere, og snakker kun med dere under intervjuene? Er dere våkne før kamerafolkene kommer på jobb, om ikke, buser de bare inn på soveværelset og vekker dere? Og til slutt, sier de til dere noe av det de andre deltakerne snakker om bak ryggen på dere under disse intervjuene?
Det er kameraer tilstede nesten hele tiden, ihvertfall der det skjer, og kamerafolkene har èn misjon, å være så umerkelige som mulig. En skulle tro de var der døgnet rundt, jeg skjønner enda ikke hvordan de klarer å få med seg alt det de gjør. Som at de klarte å fange når Ida oppdaget at Linni hadde sydd feil.. De fortalte henne garantert IKKE om det, bare ventet på at hun skulle oppdage det. Haha de må leve i spenning!

Når det kommer brev, får det beskjed om å samles først? Virker som gjengen alltid er samlet i forkant.
Jeg fikk ikke oppleve så mange brev, men jeg tipper de blir levert bevisst i forbindelse med måltid for da er jo alle samlet uansett.
Får dere ha med dere medisiner inn? P-pille?

Ja, evt nødvendige medisiner får folk såklart ha med inn.

Dere ble jo ledd av fordi dere hadde for lange negler til å melke, var det er reelt problem?

Nei ikke for meg ihvertfall, jeg filte ned neglene mine kortere med en baufil og akrylnegler er mye tykkere og dermed rundere enn naturnegler uansett så det gikk helt fint for kua.
Ble det oppdaget at Linni spiste utenom måltidene?

Nei 🙂
Hadde dere en “fast” døgnrytme eller ble det seine kvelder?

Det ble ganske fast, jeg vil tro vi var i seng i 23 tiden og oppe i 6 tiden.

Kunne du blitt med på en ny runde farmen om du fikk bli med fra start?

Ja! Helt klart. Med tanke på at jeg ikke hadde fått planlegge noe som helst på forhånd så var det helt greit at jeg måtte dra hjem, men hadde alt vært på stell hjemme så hadde jeg hatet å måtte dra for fy søren det var kult..

Fortalte de andre deltagerne at de hadde tatt med spekemat til Tore men ikke til dere?

Haha nei, og det var helt greit også. Vi luktet fremdeles nydusja, jeg hadde gjort det samme selv. Dessuten liker jeg ikke spekemat for jeg er oppvokst med jakt og slakt og lukten av dyr henger til modning så jeg skal være passe sulten før jeg spiser det hjernen min tror er rått kjøtt.

Så utrolig synd du måtte gå. Fikk helt vondt i magen av kveldens episode og da spesielt når du knakk samme . Jeg hadde en følelse av at de andre oppførte seg ufint mot deg over noen dager der. Jeg har fulgt deg på Facebook, blogg, snap og insta i lang tid og jeg følte aldri vi fikk se den avslappet og glade, selvsikre Marna.

Takk, ja det var synd. Først og fremst er det viktig å se på helheten, jeg hadde mange fine øyeblikk selv om jeg fikk “føle” på å være nykommer. Jeg kjente heller ikke meg selv igjen de første dagene for det var vanskelig å “ta plass” når alle setene var opptatt. Men fjerde dagen, da blomstret jeg! -Og så ble jeg sendt hjem. Er ikke det typisk..? At jeg knakk sammen var et resultat av mye følelser som bygde seg opp over tid og spenningen var overveldende. JEG hadde det bra, jeg er en objektiv person som skjønner at mennesker kan oppføre seg annerledes under press, og Farmen er p-r-e-s-s. Men likevel, alle visste nøyaktig hva de var med på så derfor brukte jeg kamera som en “venn” å prate med om hvordan jeg hadde det. (Fy søren hvem vet hvordan JEG hadde oppført meg om situasjone hadde vært omvendt?) Jeg er en griner, det er sånn jeg slipper ut steam. Jeg grein også på Masterchef, i finaleuka var jeg helt ødelagt. Det å stå foran noen som skal velge på vegne av deg er helt ..grusomt, uansett omstendighetene.

Hva smuglet du med inn?

Okei, her kommer det. Nå blir det bråk (eh..).

Jeg smuglet med meg tre ting;

Ekstra hårstrikk og hårnåler som jeg gjemte i hårknuten.
Ekstra truser som jeg hadde på, små truser innerst og så en skikkelig solid boxer ytterst.
Tre intimvaskeservietter. Jeg hadde mensen da jeg dro inn og visste ikke hva vi fikk tilgjengelig så jeg tok ingen sjanser og puttet et par pakker i BHen. Serviettene har også deodoranteffekt, og lukter veldig godt, og jeg trodde de luktet mildt.. men da jeg falt for fristelsen og brukte de under armene så ble jeg avslørt av de andre deltagerene med èn gang, flaut! Vi skal jo liksom stinke sammen!

img_8652.jpg img_2538.jpg

2 Comments

  1. Kristin

    Jeg synes det var SÅ dumt at du ikke fikk være med videre, selvom Linnie er supersøt og morsom og se på. Jeg håpte at du skulle vinne! Lurer på om mentor og konen hans er skuespillere, eller om de faktisk driver gården dere bor på til vanlig? Og det samme med markedet og de ulike festene, alt er vel konstruert? Til slutt lurer jeg på hvem som lager ukesoppdragene, er det de som eier gården eller produksjonen?

  2. Hvordan var det med barbering?

Comments are closed.