Middag i ekspressfart!

IMG_9860

Denne uka har Ørjan og jeg til tross for en travel uke knivet om å lage middag, for vi har hatt Adams Matkasse Ekspress! Herregud så smart, jeg som har vært fullstendig “off” på kjøkkenet siste tiden er nå inspirert igjen, har lært et par nye raske digge triks på kjøkkenet og alle har spist middag hver dag hele uka, ikke verst bare det.

Ekspresskassen har ferdig oppkuttede råvarer, lite oppvask garanti og er helt genialt for oss. Rettene tar under 20 minutter å lage og er barnevennlige. Jeg er så drittlei posemat og hurtige usunne nødløsninger men Adam har løst det problemet. Altså, vi har ikke spist kjøttdeig en eneste gang hele uka, halleluja!

Rabattkode kommer litt lenger nede★

IMG_9907IMG_9540IMG_9542

I tillegg til Ekspress Matkasse fikk vi Fruktkasse og Vinterkos kasse. Den tar vi med oss på vinterferie og skal kose oss skikkelig med hjemmelaget kakao, te og masse digg snacks. Den er jo også perfekt å gi i gave til noen.

IMG_9926
Adams Vinterkos er full av produkter som passer perfekt til koselige vinterkvelder! Produktene er av svært høy kvalitet, og passer perfekt til å nyte selv, eller å gi bort til familie og venner. Kassen innholder: Trøfler m/havsalt – Trøfler m/karamell – Meksikansk mangote – Skogsbærte – Teklype – Tørkede nøtter og frukt – Karamellmandler – Lakriskuler – Gourmetkaffe – Bruschetta – Honning m/nøtter – Chilijam – Lammekrydder – Sitruskrydder – Servietter – Dronningsjokolade til kakao
IMG_9857

Det skal ikke så mye til, oppskriftheftet tar meg gjennom alt jeg trenger å gjøre steg for steg. Denne ertepureen lagde jeg på fem minutter og den funket utmerket som saus.

Oppskrift: 

 • To poser erter,
 • 1 dl melk
 • 2 ss smør

Varm opp og stavmikser, voilà. -Gøy å lære, digg å spise.

IMG_9918

Jeg har fått lov å gi mine lesere et knall tilbud: Nye kunder får 50% rabatt på første levering + gratis velkomstgave verdt fra 239 kr!

Rabattkoden er BLOGG_MARNA eller linken her har koden automatisk lagt inn i handlekurven.

Bon apetit!

Posted in Mat

3 Comments

 1. Elisabeth

  Hei Marna.

  Familien min har en stund snakket om å bestille slike matkasser. Men venner å bekjente har dårlige erfaringer med Adams matkasser, når det gjelder levering. Så derfor lurer jeg på hvor lang tid det tar fra bestilling til levering?

  Hilsen Elisabeth

 2. Michelle

  Altså, de sjokoladetrøflene er farlig gode.. Rett og slett fantastiske, bare å glede seg 😉

  1. komikerfrue

   Du, det oppdaget vi i går kveld, herrejesus!!

Comments are closed.