Garantert de raskeste fastelavensbollene

IMG_0649

Jeg kunne ha bakt deilige boller i dag og servert med håndpisket krem, men det gjorde jeg ikke. God fastelaven!

IMG_0573

8 Comments

 1. hvor er gensere fra/kjøpt?

  1. komikerfrue

   Min genser fra HM og Mariusgenseren er fra guttelus.no 🙂

 2. Kunne lett gjort det samme
  Men inviterte meg selv og ungene opp til min søster på fastelavensboller jeg

 3. Ingrid

  Hei! Må først bare si at jeg elsker bloggen din, men jeg har aldri kommentert her før. Leste nettopp innlegget ditt om den svarte ansiktsmasken fra Maybeauty. Hvor ofte bruker du masken? Og de dagene du ikke bruker masken, hvordan renser du huden da?
  Spør siden jeg vurderer og kjøpe masken, men er usikker på om jeg kan rense huden med en annen ansiktsrens de dagene jeg ikke tar den svarte ansiktsmasken.
  Håper på svar 🙂

  1. komikerfrue

   Hei, jeg bruker maske flere dager i uka og det varierer hvilken, men denne gir peelingeffekt også så det er litt to fluer i en smekk. NB! Dette erstatter ikke rens av hud! Ansiktet skal vaskes morgen og kveld uansett, og masker skal påføres nyrenset hud.

  2. komikerfrue

   Jeg har gelerens i dusjen, oljerens på kvelden, eller en rensemelk, rensesåpe i toalettvesken, alt ettersom. Man kan ikke ha for mange renser 🙂

 4. Ranveig Fosmo Holden

  Noen må kjøpe de butikklagde også! 🙂
  Her ble det hverken eller… hadde virkelig ikke lyst på.
  Kanskje jeg skal lage det idag?

 5. Jeg kunne bakt boller, men jeg gadd ikke. Spiste heller rester fra Tacoen. Digg det også 🙂

Comments are closed.